Portal – Fråga besvarad 2014-10-26

Hejsan.
Vet ej hur jag ska börja…
Jag och min sambo bor i ett litet samhälle som heter Säter och som ligger i Dalarna.
Under en längre tid har det skett saker som är oförklarliga. Fotsteg , hasande ljud från övervåningen . Min sambo,min minsta son och jag själv har sett skepnader av barn och en äldre man. Min sambo vaknade upp en natt av att det satt en äldre kvinna på sängkanten. När min sambo förklarade hur denna kvinna såg ut så sa jag att det var min mamma som hon aldrig sett levande.
Jag har stått i duschen under dagtid och hört hur ett barn har gråtit utanför dörren till toan , jag var dock helt själv hemma. Jag har vid ett flertal gånger blivit riven och slagen så jag börjat blöda..
Har haft ett medium hemma som påstod att vi har någon slags PORTAL här..
Jag vill ha detta bekräftat på något sätt om det går och sen om det går att stänga denna..

Mvh Jörgen

Fråga besvarad 2014-10-26

Hej Jörgen!

Jag känner till Säter och jag känner till Dalarna genom min egen släk även om jag aldrig personligen kroppsligen har besökt platsen.

Jag förstår ditt problem och jag kan kan förstå varför det medium du haft hemma hos dig på besök uppfattar det som att du har en “portal” hemma hos dig men jag kan nog inte riktigt hålla med i detta som den enda enkla förklaringen då detta brukar vara det svaret man kan få av ett medium om det är mycket aktivitet hemma eller om det händer mycket olika saker på kort tid… då är det oftast en portal i farten öppen någonstans som ska stängas bla…
Portaler har så många olika funktioner och det finns så många olika portaler av så många olika slag och att bara säja “portal” utan att då veta exakt vad för slags portal det skulle handla om eller hur den då ska ha hamnat där i ditt hem… alla dessa frågor behövs kunna besvaras innan en portal ska kunna identifieras och stängas fullt ut för gott permanent.

Jag uppfattar mer att den platsen du bor på befinner sig i en slags tidsvarp där tid möter tid… det vill säja… förfluten tid möter framtid som möter nu tid som möter dåtid vilket resluterar i att det som du upplever som spöken inte alls behöver vara spöken utan det kan vara personer som är högst levande fast i en parallell verklighet och de uppfattar i sin tur dig och din familj som övernaturligt fenomen och “spöken”.
Ja jag kan känn ATT det finns anhöriga avlidna som försöker att göra sig hörda mitt i detta tidskaos för att hjälpa er att förstå vad det är som händer och ja jag kan känna att det finns “andar från denna tidslinje” som försöker att hjälpa er att förstå vad det är som händer i ditt hem… till exempel denna kvinna som kommer och sätter sig på sängkanten för att trösta och det enda hon vill är att lugna och få er att komma till ro och inte vara oroliga…
Det finns några saker ni kan göra för att reda upp i denna soppa och återställa ordningen i ert hem… för det första så är det alltid bra med kunskap om platsens historia och om det går att får reda på hur det såg ut på platsen ni bor under tidigare århundrade… Har det funnits runstenar i närheten? Gravfält? Arkeologiska fynd? Hur har det varit just på den platsen som huset är byggt?
Denna typ av historia skapar avtryck och ökar energitrycket på en plats. Sedan vidare kan ni ta reda på hur det ser ut med curry linjer och naturliga energipunkter i jorden på den platsen ni bor. Det kan också hjälpa att återställa ordningen genom att lära sig och praktisera FENG SHUI i hemmet och i huset för att lunga ner de energier som redan finns naturligt på platsen sedan gammalt.

Vad jag vill komma till är att det finns mycket man kan göra själv för att få dessa fenomen som uppstår på grund av det är kaos i energi eller flera olika energiområden krockar som… i sin tur skapar dessa tids varpar eller “portaler” och vill man ha en permanent lösning så bör man anstränga sig och arbeta lite mer från grunden med de orsaker som kan orsaka att “problemet” ens började.
Det kan räcka med att möblera om hemmet enligt Feng Shui modell eller de rum man vistas mest i och … de “över naturliga spökproblemen” minskar drastiskt!

För en långsiktigt lösning kan det vara bra att ni gör vad ni kan och… även vågar slappna av i detta fenomen och se det som något minnesvärt och intressant som ni kan föra anteckningar kring och lära er av … kanske kan detta vara ett tillfälle för er  båda att bättre lära er samarbete som par i ert förhållande….
Jag menar… andevärlden har alltid en tanke med allt de gör…
Så …istället för att se detta som ett problem så se det som en möjlighet att samarbeta bättre på mer lika villkor,lära er något nytt och se världen med nya ögon. 🙂

 

http://www.currylinjer.com/test.htm
http://www.tidningennara.se/Artiklar/Valbefinnande/Undvik-currylinjer-sa–blir–det–gott–att–leva/

http://www.skonahem.com/inspiration/Feng-shui-skola-med-Jannice-fran-bloggen-Simplicity
http://www.nordic-fengshui.com/

Sköt om er och Lycka till!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *