Min kära vän-Fråga besvarad 2014-10-26

Hej och tusen tack för alla tidigare svar, de har betytt mycket! 🙂

Men jag har nu en fråga angående en mycket kär vän som gick över till andra sidan för snart 6 år sedan.
Han var helt klart min allra bästa vän, vi hade våra dispyter men slutade alltid med att vi blev vänner igen. Tyvärr hade han problem med att skilja på dikt och verklighet i bland och det gjorde då att man kunde bli väldigt arg på honom när man upptäckte att det var en lögn han hade dragit. Han blev ångerfull när man kom på honom och jag tyckte synd om honom för hur som helst så tyckte jag väldigt mycket om honom och önskade att han skulle sluta.
Tyvärr så blev jag tillsammans med en kille som min vän redan kände och som tyvärr också ljög för mig en hel del men det fick jag inte veta fören senare. Droppen var när min vän sa att min sambo hade sagt att han ville göra slut med mig och flytta, jag blev både arg och ledsen och frågade min sambo och han förnekade detta så jag blev fly förbannad på min vän och ringde upp honom och sa att nu var jag trött på hans lögner och gjorde klart för honom att våran mångåriga vänskap var slut! Min sambo fortsatta ha kontakt med vännen och jag var arg för jag tyckte att han skulle reagera som jag eftersom vännen ljög om vårat förhållande.

Tiden gick och sen en dag fick jag veta att min vän hade gått över till andra sidan strax innan jul och när chocken lagt sig så blev jag så ledsen och speciellt när det sen kröp fram att min sambo hade sagt till min vän att han ville göra slut för han hade träffat en annan. Jag blev fruktansvärt arg och ledsen när jag fick veta sanningen och det allra värsta var att min vän inte fanns kvar så jag kunde säga förlåt till honom! Jag kan inte glömma de sista orden jag sa till honom och hade inget hellre velat än att kunna fått krama om honom och säga förlåt!

Nu är det för sent och detta mår jag väldigt dåligt av då jag saknar honom enormt mycket. Jag sa förlåt till honom på begravningen men det känns ändå inte bra.
Så snälla snälla, kan du säga till honom eller hjälpa mig att kunna förmedla vad jag vill ha sagt att jag ångrar de orden jag sa och att jag saknar honom så enormt mycket och hade inget hellre velat än att ha honom kvar.

Sagt detta varje gång jag besökt hans grav men jag besöker inte den mer då jag vet att hans syster inte tycker om att någon annan gör något vid gravarna för deras föräldrar ligger där min vän ligger. Jag saknar honom så mycket att jag har svårt att hålla tårarna tillbaka men önskar av hela mitt hjärta att han har det bra där han är nu.

Kram

 

Fråga besvarad 2014-10-26

Hej!
Jag kan förstå din smärta och jag kan förstå alla de känslor som bubblar upp inom dig när du skrev och förklarade din oro för mig…Vet du vad…
Jag har följande svar till dig : “Du är redan förlåten ♥ och jag var aldrig arg på dig och det vet du och ingen av oss är skyldiga till det som hände.”

Han vill att du ska släppa detta och gå vidare för det är du värd ♥ då han alltid har älskat dig  och det även på ett djupt andligt plan och det måste du ha vetat om inom dig.

 

 

 

~En god vän = En människa som vi känner mycket väl men ändå håller av…~

 

Jag måste säja att jag tvekade att  dela denna sista musik  länk till dig då den kan uppfattas väldigt personlig och som du redan vet var han en drömmare och  han var en mycket romantisk person … men… då jag känner att det är mycket viktigt för honom att jag inte hoppar över denna länk utan förmedlar den till dig också… och han menar att du kommer tolka budskapet  på rätt så att du får ro i din själ och han vill   att du verkligen ska förstå att han verkligen vill att du ska ha ro i din själ och att allt är bra och förlåtet på alla sätt…

Så… här kommer den  personligen bara för dig :

 

All kärlek till dig

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *