Min lilla mamma-Fråga besvarad 2014-12-01

Hej EeWeeM.

Måste få fråga din om du kan tala om vilka alla är som är och oroa min älskade lilla mamma?
Att hon ser de som vi andra inte ser är varken konstigt eller onormalt för så har det alltid varit, men sedan hon flyttade till äldreboendet så har hon fått flera “besökare” som upprör henne och det gör mig väldigt ledsen!
Tyvärr så ser jag inte de som är där men jag pratar med dem ändå och hoppas att de ska höra mig för jag brukar säga att “kom gärna och hälsa på mamma men sluta göra henne upprörd” för då ska ni låta bli att komma!
Har inte lyckats förstå mamma så jag kunnat luska reda på vilka de är därför står mitt hopp till dig att du ska kunna hjälpa mig att tala om vilka de är samt vad de vill mamma.
Får den känslan ibland när jag kommer att hon tar farväl av mig för hennes ögon säger att hon snart kommer att lämna oss för det livet hon lever nu är inte något för henne även om hon trots allt verka trivas bra på boendet tillsammans med de andra boende samt personalen.
Hon har hela sitt liv sett till alla andra och att allt ska vara bra, nu är det verkligen på tiden att hon får stå i centrum och bli ompysslad.
Älskar min mamma oerhört mycket och vi har alltid stått varandra nära så många gånger behövs inga ord för vi vet vad vi vill varandra ändå och jag hoppas verkligen att det förbli så även den dagen hon har bestämt sig för att gå över till andra sidan.

Evigt tacksam för ett svar,kram <3

Fråga besvarad 2014-12-01

Hej!
Jag kan  känna att du har en mycket nära relation till din mamma och att det finns en djup kärlek mellan er och en energi mellan er där det inte behövs många ord för att förstå den andra. Genom åren har många saker mellan er blivit sagda med bara blickar utan att använda så många ord. Det är den renaste formen av villkorslös kärlek mellan dig och din mamma och jag kan förstå att det bekymrar och oroar dig lite att inte förstå vem eller vad som upprör henne på det äldre boende som hon befinner sig på.

Jag kan uppfatta att din mor trivs mycket bra på detta äldre boende men det finns andra människor runt henne som inte känner samma inre lugn och som inte har frid i sinnet och det är från dessa som dessa oroliga energier kommer ifrån. Jag kan faktiskt inte uppfatta att det handlar så mycket om (med ett undantag)  “andar eller spöken”, som stressar eller  påverkar din mamma och det är  också därför du  inte uppfattar och se några spöken eller andar. Jag känner och uppfattar att det mer handlar om den energi som vissa personer lämnar kvar efter sig (från framförallt andra besökare) och det handlar om vanliga människor som har sina egna vardagsbekymmer som får dem att må dåligt och deras energi kan lämna avtryck som din mamma uppfattar som störande energier.

Det kan vara från besökare till andra på äldreboendet som är oroliga, ledsna och stressade och det kan vara från personal som känner stress och press över allt de vill hinna med men inte hinner med . Jag kan faktiskt inte känna att dessa oroliga energier kommer från någon av de som bor på äldreboendet då jag istället uppfattar att  de flesta verkar vara till freds med sig själva och ganska nöjda med det liv de levt och sitt boende på detta äldreboende.

Det finns trots allt en slags frid och lugn som går som en energi våg mellan de som bor på detta äldreboende och alla som bor på detta äldre boende delar denna våg av lugn till varandra hjärta till hjärta. Jag kan inte riktigt förklara vad det är jag uppfattar men det är mycket vackert att “se” och känna.

Det finns en äldre man som gick bort nyligen på denna avdelning och som var en sådan som sände ut mycket lugn och kärlek till alla andra runt sig. Han har ännu inte riktigt besökt alla för att ta farväl men när han gjort det inom kort så känner jag att det kommer att skapa mer lugn mellan alla de boende inklusive din mamma. När någon avlider så blir det ett kort uppehåll  i detta hjärta till hjärta energi flöde mellan alla de äldre boende men när den som avled tagit farväl så knyts alla boende samman igen och fortsätter sitt energi utbyte  som finns mellan de boende för att skapa lugn och ro på platsen.

Jag känner att du inte behöver oroa dig för din mor då hon har lugn i sitt hjärta och även om hon  är känslig för energier så är detta inget som påverkar hennes inre lugn . Hon uppskattar dina besök mycket och om du besöker henne vid en tidpunkt då många vilar och  om du håller hennes hand  medan hon vilar, då skulle du kunna känna denna pulserande energi som kommer från hennes hand ut i din hand och du skulle kunna känna denna rytm som finns i hela detta äldre boende… Det är som” allt och alla under vila andas som ett hjärta med en och samma rytm.” Mycket vackert att känna. ♥
Ta hand om dig!

~Kärlek är det enda som blir större är man slösar på den…~

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

Uppdatering 2014-12-26
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *