Rätt eller korkat?

Efter mycket strul hit och dit har jag bestämt att ge mannen i mitt liv en chans till. Är det så att han är mitt livs kärlek och det blir vi två en dag eller är jag bara korkad som "lägger handen på plattan två gånger"? Har försökt be mina föräldrar på andra sidan om råd vilket funkar ibland men det verkar som om dom tycker att mina relationer får jag sköta själv. Tack på förhand! B

Hej B! Det är bara du som bestämmer hur du vill leva oavsett om det är korkat eller inte. Det jag kan råda dig till är att rannsaka dig själv och se verkligheten som den är och inte som du tror den är. Du vet hur din man är och det är ofta svårt att ändra på någon då det är personen själv som får göra detta. Du har tagit ett beslut som känns rätt för dig och det borde göra dig glad och inte tveksam. Är du tveksam mot ditt nuvarande beslut är det ofta ett tecken på att beslutet inte var "rätt"- man ska inte känna tvekan inför ett beslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *