Såg han mig

Har skrivit massa ggr till dig ang en vän som jag hade en gång men som bröt kontakten,Du har sagt tif´digare när jag skrivit att han kommer höra av sig viameil eller via nätet .Nu i helgen den 17/9 besökte jag platsen därhan bor .Var och promenerade just där han bor och då blev jag både lessen och arg såg honom alldrig men är dock glad ändå att jag var och tittade ,Han har inte hört av sig än men du sa att jag skulle fortsätta leva och en dag kanske ändå han hör av sig undrar om han kanske såg mig ändå när jag promenerade där han bodde.Kram

Hej! Lås inte upp dig på en kille och ta allt med en nypa salt! Jag har ofta påpekat att man ska ta detta med en nypa salt och att framtiden rör sig konstant. Han såg dig inte när du promenerade vid hans hus! Han kommer att höra av sig längre fram men lås dig inte utan lev! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *