Vem är han?-Fråga besvarad 2013-11-05

Hej!

I vårat stall så har det börjat hända mer konstiga saker det senaste året. T ex så har någon mockat åt mig flera gånger. Det mesta händer i en speciell box där min fodervärds häst Patch står nu. Men även i och runtom stallet så händer det grejer. När vi skottade på ett tak så tappade jag spaden och jag såg tydligt vart den landade men sen stod den på ett helt annat ställe, och det var till och med märken i snön efter där den hade legat. Flera av oss i stallet har fått en känsla av att det är en man.

Kan du få nått svar på vem han är/var? Jag tror att han har hjälpt av hästarna som mirakulöst blev frisk efter en svår kolik. Det känns även som att en häst som avlivades för över ett år sen är närvarande.

Stämmer det? Tacksam för svar.

 

★ Fråga besvarad 2013-11-05

 Frågan insänd:3 Jun, 2013

Hej Ebba!

Jag håller på att gå igenom äldre obesvarade frågor och hittade din insända fråga från början av Juni. Det är ett tag sedan denna fråga är inskickad och jag är osäker på om jag redan har svarat på den då det ibland händer att de som skickar frågor till spökwebben ibland sänder flera gånger kring samma frågeställning för att vara på den säkra sidan att få svar i någon av de inskickade frågeställningarna.Och när det skickas in flera frågor kring samma fråga då brukar jag oftast känna igen energierna men denna gång blir jag osäker.

Hur som helst så undrar du om det finns någon i stallet som hjälper er med hästarna. Jag kan känna av naturväsen men det är ganska vanligt fenomen att hitta och känna av på gårdar,bondgårdar eller i stall och de brukar normalt inte märkas eller synas. Djur och speciellt hästar som är så känsliga av sig kan känna av dessa energier från naturväsen men eftersom det är “vänner” så är detta oftast inga problem på något sätt. Del liksom ingår i hela miljön som en naturlig del.Och eftersom du och dina vänner älskar hästar och älskar djur och tar hand om dem väl med hela era hjärta, så gott ni bara kan, så har ni vänner för livet i dessa naturväsen. Naturväsen brukar vara mycket vänligt sinnade till de som älskar djur och natur.

Den mannen du frågar efter som jag kan känna i denna frågeställning är svår att identifiera och han vill inte visa sig tydligt men jag får ett namn Mervin och ena stunden känns han väldigt gammal och i nästa stund känns han ungdomlig så jag är inte riktigt säker på att detta är ett så kallat vanligt spöke eller ande. Han känns klok,smart och mycket läke kunnig och ålderdomlig med ett stort kunnande om just hästar och sedan verkar han gilla rävar… Ja…fråga mig inte…men det är vad han visar mig…att han gillar rävar och det ska det visst finnas gott om runt om där stallet finns.

Jag kan inte känna här och nu någon specifik närvaro av ett avlidet djur som framträder mer än något annat då det finns mycket energier och avtryck från många djur och jag kan känna att de hästar som finns här är fulla av livsenergi och hästar som mår bra och har “livsglädje” och verkar trivas på platsen.

Jag hoppas i allafall att det kanske hjälpte dig lite i din nyfikenhet inför vem som är på gården och jag ska tillägga att han är mycket vänlig mot både människor och djur.

Sköt om dig!

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *