Rop på hjälp? – ★ Fråga besvarad 2013-08-31

Hej som tidigare har jag beskrivit den där mannen, men ingen i hans släkt vet nån om en ung kille som gått bort alls. O nu på dan när jag låg i sängen så trodde jag min man kom in o han la sig brevid mig kände lukten o kände han tydligt och såg framför mig :/ sen helt plötsligt börjar mitt hjärta krampa ( nästan som om en person klämmer runt hjärtat så d gör ont o svårt andas. O då hör jag bakom mig en röst som ropar flera gånger "vänta, vänta, vänta, vänta o jag ställde frågan (trots d va svårt koncentrera sig då hjärtat gjorde ont) men fick frågat va vill du jag ska vänta på? sen fick jag inget svar då jag va tvungen ställa mig upp o ta andan. Fick se eller kände d va en äldre man men osäker på vem. Så kan du se nått om detta?

Hej! Jag vill att du ska veta att jag läst din text och din frågeställning men eftersom jag ser att detta är en följdfråga som påbörjats av Evy som besvarat frågor tidigare i frågespalten så känner jag inte till bakgrunden till denna frågeställning och det blir konstigt för mig att ge några svar kring detta. Men du är välkommen att sända in en ny fråga kring något annat som gäller det andliga eller paranomala! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *