Snälla!★ Fråga besvarad 2013-09-10

Hejsan.. jag undrar om du kan se om jag å min älskade son får flytta in i den nya lägenheten..Det blivit bråk med styrelsen.. Jag tänker positiva tankar ..Vill min älskade mamma säga nått till mig? Trevlig sommar!

Hej Margot! Jag vill bekräfta att jag läst din insända fråga från Maj månad då jag går igenom även äldre frågor men tyvörr kan jag inte besvara denna frågeställning då jag på spökwebben inte har den andliga inriktningen att besvara denna typ av mer personliga frågor som rör hälsa,arbete,kärlekslivet osv.Och jag kan heller inte ge dig något svar kring din kära mor då jag känner att detta är en återkoppling till någon tidigare frågeställning. Men jag håller med dig i att du ska fortsätta att tänka positiva tankar då vi genom våra tankar kan påverka både oss själva och vår omgivning och få de resultat vi önskar. Lycka till och välkommen att sända in frågor kring något annat du funderar över! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *