Spökar det?★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Hej, jag och min sambo köpte ett hus och flyttade in i december förra året. Huset är byggt 1920 och har hyrts ut sedan säljarnas mamma dog 1984. Mellan ca 1961 och 1984 var det vårdboende. Jag har alltid kännt mig trygg och inte upplevt någonting ovanligt i huset. I veckan kom en kille förbi och berättade att hans föräldrar hyrt huset i 10 år (1984-1994) då han var 1-11 år gammal. Han sa att det hade spökat jättemycket när han bodde där, både säljarnas mamma och en av de som bott på vårdboendet sades spöka. Både i röster, skepnade och bortdragna täcken på natten. Är det jag som är okänslig för andar eller har de vandrat vidare under de senaste 10 åren?

Hej Karin! När jag läser det du berättar så känner jag att jag blir nyfiken och givetvis vill kika lite hur det ser ut och om jag kan känna någon form av aktivitet i ditt hus eller i marken runt omkring.Och jag kan säja såhär…Ja den här killen har rätt i att det varit väldigt mycket aktivitet i detta hus och jag kan förstå av det jag kan uppfatta och könna att det kan ha varit en sån där plats med rejäl aktivitet överallt både inne i huset och utanför huset.Men…nu har vi en sådan här situation som gör mig som är andligt inriktad och intresserad på mycket gott humör.När jag länkar till platsen så är den neutraliserad.Har det varit mycket aktivitet och energi och spöken och fenomen och energiavtryck så är allt detta totalt neutraliserat och "bort städat".Marken runt huset är balanserat och den tunga energin som en gång fanns här och skapade mycket aktivitet och drog till sig andar och skapade fenomen,,,allt detta är borta.Vad har hänt?Ja verkar vara så att någon eller något har gjort ett bra jobb med att städa bort all den tunga energin och gjort det möjligt för de jordbunda andarna att bli fri från denna tunga energi och gett dem en väg ut och hem. Jag får känslan av att det är en levande person som är andligt inriktad som har haft som personlig mission att städa upp och lyckats väl. Så nej du är inte okänslig för andar utan det är bara det att du nu bor i ett hus som är harmoniskt och jag kan inte känna annat än positiv energi i huset och i området där du bor. Och nu är det också mycket lättare för positiva energier ta plats och även så är det lättare för positiva andar att söka sig till dig men de känns som sagt annorlunda och inte som spöken. Önskar dig allt gott Karin! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *