Saker försvinner

Hej! jag är en tjej på 18 år. Jag har varit med om en del saker som tex när jag har hög feber känns det som om någon sätter sig vid mina ben eller försöker dra ner mig från sängen och liknande. Nyligen hände det en ny sak som jag aldrig varit med om förr, mina prydnadssaker har spårlöst försvunnit, ingen i familjen eller någon av mina vänner har gjort det. Jag skulle vilja veta vad Han/Den/Hon/Det menar med detta???

Hej!Det är någon som är knuten till ditt hus eller marken du bor på så om du kan skicka frågan igen och info om där du bor så kanske jag kan få fram mer info men.. Det är en flicka i 12-13 års åldern och hon gick bort när hon var sjuk därför vill hon att du försöker komma ur din säng så att du inte går samma väg..hon förknippar sjukdom med bortgång men så är det inte i ditt fall så du behöver inte vara rädd! Tänk på att hon levde då man trodde elepsi var besatthet. Hon lånar dina saker då hon tycker de är vackra och ser dem som tröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *