SANT JAG LOVAR!!!!

min syster Norea skulle köra anden i glaset med rökelser med sin kompis Lowisa,dom var ensamma hemma hos Lowisa. Dom tröttnade på det eftersom inget hände.Dom skulle dricka vatten,så Lowisa råkade ställa sitt glas som hon skulle dricka ur upp och ner.Plötsligt började det att knacka löst innifrån glaset och båda ser på varandra. Norea vänder glaset uppåt och dom springer ut!I samma tidpunkt som dom öppnat dörren , då startar en vääldigt högljudd gräsklippare och hennes vuxna hund börjar skälla så dom båda får panik,och dom cyklar raka vägen hem till mig och Norea. Man säger ju att det finns dåliga och snälla andar , dom gissar på en snäll. För den förstörde ju inget. Han ville släppas ut och om det skulle varit en ond ande vore den ha spräckt glaset eller iallafall inte knackat!! Alla vet ju att djur och små, små barn drar till sig spöken och att hunden och katten kan se anden eller andarna, och jag ska säga er en sak, allt detta är väldigt otrovärt. Men jag hörde det från min syster och samma dag oxå! Jag skulle inte tycka att det var lätt att tro på en sån här händelse om inte jag hade sett när dom kom hem skräckslagna med egna ögon. Och jag säger en sak till: jag har ALDRIG nånsin sett dom två så rädda i hela mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *