Semlan – Fråga besvarad 2015-06-29

Hej

och tack för svaret angående  min minigris Semlan som försvann den 8 Januari i år. Det du skrev var väldigt fint och målande på något vis och gjorde mig glad och lycklig. Du beskrev Semlan som en hund och att hon kände sig som en han. Detta kan mycket väl stämma då hon är steriliserad och alltid haft en hundplats i mitt hjärta och hem.
Dessutom har hon aldrig tyckt om andra grisar trots att lagen menar att en gris inte får vara ensam så har Semlan struntat i den lagen. Däremot accepterade hon, om han höll sig på avstånd, våra stora hund och hon hade ett märkligt språk då hon såg honom och fick honom att hämta morötterna utanför boxen och lägga in dem i hagen till henne.

När jag kikade på dem kunde jag nästan se henne blinka med ena ögat mot honom och nicka lite på sned med huvudet som “ska vi sno lite morötter”

Semlan försvann spårlöst och många har hjälpt till under dessa månader att söka efter henne. Jag har haft många mediala som “sett” Semlan i olika miljöer, vilket kan vara fullt möjligt eftersom hon säkert rör på sig. Det beskriv som att hon rövats bort och nu försöker ta sig hem. Ditt tips var att invänta henne framåt våren April-Maj. Men hon kom aldrig.

Jag har fortsatt leta först varje dag sedan varannan, men jag famlar i mörker eftersom jag inte är säker på om hon går hemåt eller åt fel håll, eller om hon ens är vid liv längre. Denna milda vintern har sett till att hon kunnat klarar sig. Grisen har heller inget rovdjur som ger sig på dem förutom människan.

Snälla kan du se känna eller något runt min saknande älskade Semlan.

På FB har Semlan en egen sida som heter minigrisen Semlan är försvunnen. Många har anslutit sig till gruppen och många letar fortfarande åt mig och Semlan. Men när människans förmåga inte räcker till känner jag att jag och Semlan behöver hjälp av de som använder andra sinnen de begåvats med.

Hoppas du hinner få med detta brev i ett av dina svar. Skänker dig varma tankar och tackar för att du och dina medsystrar finns <3 Jeanette

★Fråga besvarad 2015-06-29

● Fråga inskickad den: 22 juni, 2015
Hej Jeanette!

Jag har har skrivit ett svar till dig idag som svar till mejlet som du sänt in tidigare i Juni och  jag återkopplar till länken nedan :

Semlan – Fråga besvarad 2015-06-29

Jag har förstått att du är en sann djurvän och ditt hjärta brinner för alla slags djur men speciellt för din minigris.

Jag hoppas från mitt hjärta till ditt hjärta att du fortsätter ditt sökande av din minigris  ! men viktigast av allt är att hon alltid kommer  finnas  i ditt hjärta ♥ som ett underbart minne om det skulle vara så att hon inte kommer tillbaka till dig igen. Jag skriver så därför att jag känner att jag måste vara ärlig och realistisk mot dig och jag har förklarat varför i mitt andra svar.

Jag är mycket glad för din skull att du fått stöd ,värme och support av människor online och i din facebook grupp och visst är det underbart att se hur många djurvänner som det faktiskt finns bland våra medmänniskor!
Det är i situationer som denna till exempel när ett älskat husdjur försvinner som det visar sig att det faktiskt finns människor med hjärtan av guld som brinner för våra vänner djuren.
Jag önskar verkligen från mitt hjärta att jag hade kunnat hjälpa dig mer konkret och nu önskar jag att jag  hade jag haft “magiska förmågor att trolla  hem din minigris hem till dig” NU !

men…

inte ens den bäste mediala person kan exakt förutsäga saker därför att tiden är ständigt i rörelse och förändring. Och jag är ingen trollkvinna med magiska händer heller 😉
Men… läs mitt svar och kanske kan det hjälpa dig och de som hjälper dig att söka din minigris   att få  lite nya tankar om vad som kan ha hänt din minigris och  en ny ide om  var och hur  ni kan söka och vad ni ska söka efter.
Sköt om dig och vi på Spökwebben önskar dig en härlig sommar !♥
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin
Sänder länk till Tidigare svar så andra medlemmar som följer och läser insända frågor och svar kan följa händelseförloppet och din tidigare fråga och mitt svar :

Semlan ”akut” -Fråga besvarad 2015-02-06

2 svar på ”Semlan – Fråga besvarad 2015-06-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *