Semlan – Fråga besvarad 2015-06-29

Hejsan.

För ett bra tag sedan frågade jag om min försvunna steriliserade minigris Semlan och fick ett bra positivt svar som gjort mig mycket glad.
Jag fick samtidigt gärna hör av mig till dig igen för att berätta hur det gått skrev du.
Semlan beskrevs vara ute på äventyr och skulle dyka upp till våren mars-april sådär nåt.
Jag har letat varenda dag sedan den 8 Januari efter henne.
Massmedia har vid flertal tillfällen skrivit och haft inslag i webb-tv om hennes försvinnande.
Jag har försökt att inte skrynkla ihop hjärtat för mycket av sorg utan tänka smart istället så att sökandet skulle ske strukturerat.
Nu till min fråga.
Är hon bara lite försenad hem?
Har det hänt henne något hemskt?
Vi fick veta av säljaren att hon var steriliserad, kan vi ha fått fel uppgifter, har hon en kull ungar som gör att hon inte kommer hem?
Vill så gärna veta hur det hela ser ut idag för henne.
Tack på förhand <3
Jätteledsen matte 🙁

★Fråga besvarad 2015-06-29

● Fråga inskickad den: 6 juni, 2015

Hej !
Jag är glad att du hör av dig igen och berättar vad som har hänt och hur det går för dig,  även om det är mycket tråkigt att höra att  din minigris  inte har hittat sin väg hem och att det inte blev som jag kände när jag svarade på ditt mejl i  februari i år  där du  berättade om din försvunna minigris .

Semlan ”akut” -Fråga besvarad 2015-02-06

 

Jag måste uppriktigt säja att jag är  lite förvånad därför att jag fortfarande känner att du borde ha hittat din minigris och jag känner fortfarande att din minigris fortfarande är levande.
Faktum är att jag tror att din minigris har funnit en flock av vildsvin som den på något mirakulöst sätt har lyckats anpassa sig till och  på något sätt blivit accepterad av hur osannolikt det än låter.

Det kan ha varit så att din minigris har stött på en vild svins flock med små kultingar och eftersom din gris är en minigris så får jag denna intressanta känsla av att vild svins modern på något sätt har accepterat din minigris  som har gjort närmanden till flockens svin kultingarna och kanske har det varit lättare för den vuxna vildsvinet att acceptera din minigris närvaro då hon påminner om vildsvins kultingarna i storlek.
Men detta är inget jag kan säja att “så här är det” utan det är bara den känslan jag får och de “bilder som dyker upp” när jag söker svar i etern och i naturens energier för att söka svar  efter möjliga händelseförlopp om vad som hänt din minigris och var hon kan befinna sig.
Jag vet inte ens om det är rent biologiskt möjligt att ett vildsvin accepterar och “adopterar” en främmande minigris som dyker upp men det är vad jag känner.
Jag skulle faktiskt vilja ge dig tanken att höra efter om det finns en eller flera vildsvins flockar i den kommunen du bor och i när skogarna omkring där du bor därför att jag känner att det är där i så fall  där skulle få en skymt av din minigris.


Däremot min vän så känner jag att du på något sätt kanske  behöver acceptera inom dig att möjligheten finns att din minigris inte är tam längre utan har anammat vildsvinsflockens beteende för att kunna accepteras fullt ut och överleva.
Men tänkt såhär… du har nu en minigris som har hittat en ny familj och är fri och lycklig på sitt  eget sätt.
Jag får bara positiva känslor från de energier i naturen jag samarbetar med när jag frågar om din minigris.
Jag hoppas detta ger dig lite ro i ditt hjärta ♥
Sköt om dig och vi på Spökwebben önskar dig en trevlig Sommar !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

2 svar på ”Semlan – Fråga besvarad 2015-06-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *