Ser min hund andar?

Hej EeweE! Har länge varit en besökare på spökwebben och läst frågor som du besvarat,och känner nu att det är dags för mig att ställa en fråga. Min hund brukar ibland sitta blickstilla och stirra på någonting. Hon kan stirra rätt in i väggen eller uppe i taket. Ibland morrar hon men jag får en känsla av att hon bara är nyfiken. Nu undrar jag om det är någon död släkting hon ser, eller bara någon annan ande? Hon gjorde samma sak i vårat gamla hus som vi flyttade ifrån för 3 år sen. Och kunde jag bli riktigt rädd när hon vaknade mitt i natten och stirrade rakt uti luften och morrade. tack för en jättebra sida! kram elin

Hej Elin! Ja men då var det ju på tiden att även du vågar ställa en fråga!;))Det är alltid roligt med nya frågeställare. Jag får sagt att både du och din hund är öppna dvs kan uppfatta energier och andar men att "hunden liksom sin matte", trots er nyfikenhet för det paranomala är "snusförnuftiga" och jordbunda. Alltså du tar inte detta med spöken osv på största allvar utan det är mer "roande underhållning".Och det är absolut inget fel med det!Och din hund tar efter dig.;))(lite kul förklarat av min guide tycker jag …) Jag kan inte uppfatta några energier av andar runt dig nu(ja förutom att du har guider, men de räknar jag inte in här) men jag får sagt att både du och din hund brukar känna av och reagerar när en avliden anhörig från andra sidan tittar förbi. Jag får sagt att du brukar ha besök av en väldigt väldigt avlägsen släkting från din mors sida en kvinna, och att hunden då mer "tittat",markerat igenkännande, än bli rädd. Däremot i förra huset fanns andar som fortfarande är bundna till platsen och dessa hade din hund lite svårare för då deras energi var/är lite väl "deprimerande". Det gillade inte din hund och ville gärna markera närvaron med en varning.(både till dem och dig). Men jag får sagt att hon inte regerar lika häftigt nu,där ni bor nu, därför att hon börjar känna igen denna kvinna.Tyvärr är inte kvinnan där hos dig nu,ingen framträder,så jag kan inte beskriva henne eller ge något namn. Hoppas du fick lite förklarat, det du undrar över och återkom gärna NÄR hunden reagerat nyligen/det är lättare att "spåra",länka eller få kontakt med anden då) eller om det är ngt annat du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *