ska jag hålla ut?

Jag är i ett förhållande med en fantastisk kille som tyvärr är i ett tungt stadium i livet just nu. Jag känner att gränsen är väldigt hårfin mellan att jag lär mig att stötta, vara stark, hantera saker själv och se till mig själv för balans och kärlek och mellan att vara en dörrmatta som står ut med mer än vad som egentligen är okej. Ser du att det faktiskt är värt att jag håller ut genom detta och stöttar honom? Eller är det bara en nedåt gående spiral där jag borde inse att det är dags att kliva av?

Hej! Detta är en svår fråga men jag tror att du redan har svaret inom dig. Följ din inre röst och gör det du vet att du måste göra även om det inte är det lättaste att göra. Just nu måste du vara ego och gå på ditt eget vad som är bäst för DIG! Gå den väg du valt- du vet vilken och det är den rätta vägen. Jag kan tyvärr inte säga åt dig vilken väg du ska gå jag kan bara finnas här för att bekräfta att den väg du valt/ väljer är den rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *