skrämd för livet

jag äri dag 29 år,men det som hände mig när jag var 13 år får håret på mina armar att resa sig. min pappa gick plötsligt bort ihjärtinfarkt,dagen efter sin egen bröllopsfest.en kort tid därefter började det med oskyldiga knackningar och bankningar ihuset,steg itrappen,men ökade sedan med att vertyg kastades ut ur sin verktygslåda.stereoapparater sattes igång,tvn slogs på glödlampor exploderade. taklampor tändes och släctes ja jag skulle kunna berätta en hel dag om mina skräckupplevelser.en sak vill jag poängtera att dessa saker hände alltid när jag var ensam. min fråga till er är kan en pappa som varit snäll i livet villa sitt barn ont sedan han blivit en ande? och varför srämmer han i stället?

Hej! Tack för din fråga. Det du upplever kan vara, men behöver dock inte vara det, just din pappa som kanske inte har nått den "andra sidan". Han behöver helt enkelt hjälp. På något sätt måste han göra sig hörd och kanske i ren desperation av att han inte kommer över börjar han göra sig mer markant till känna. Sådana här fall har vi sett tidigigare. Mitt råd är absolut att du ska ta och kontakta ett medium som kan komma och hjälpa till i hela processen.<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *