skumma ljud om natten

Hejsan! Jag har aldrig riktigt trott på spöken etc till 100%,men jag kan erkänna att ämnet intresserar mig. När min dåvarande sambo och jag lagt oss om nätterna i våran lilla vindslägenhet så kunde hon ibland känna någon form av närvaro, tex att någon stod vid våran sovrumsdörr. Även jag kunde ibland känna ngt sådant,men trodde mest att det var inbillning. Men tankarna började virvla lite när den t-v vi då hade kunde gå från standby-läge till att starta (dock utan bild) i ca 30-60 sek för att sen stängas av igen (detta hände bara om nätterna). Fick även för mig att jag hörde fotsteg i hallen men antog att det var grannen under som var vaken. Nu sedan vi separerat för några månader sen så kan jag ligga vaken och höra ljud från tv-rummet (något knastrande), inga fotsetg men som att något i rummet rör på sig. Upplevelsen känns lite pirrig och det ger mig ibland rysningar. Vet dock fortfarande inte vad jag ska tro då jag jämt försöker hitta ursäkter för händelserna. Har funderat på att lägga min telefon i tv-rummet (för att utesluta ljud från mig själv)under ljud-inspelning för att få ngt "bevis", men frågan är ju hur man kommer att reagera på det eventuella resultatet!? En annan händelse som utspelade sig i mina föräldrars hus för ca 7-8 år sedan var att taklampan i rummet jag var i plötsligt tändes, och då hade jag suttit x antal timmar vid datorn utan att den varit tänd! Vad är det som händer? Tack på förhand! /Tom

Hej Tom! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Beklagar att ni gick isär. Du är inte själv i lägenheten du har en inneboende. En man i medelåldern, stillsam, singel, lite av en vanemänniska. Han vill dig inget ont han vill bara fortsätta sitt liv på jorden. Han har gått över men han saknar jordlivet ibland det är då du hör honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *