Vem förföljer mig?

Jag är nu 34 år men sedan jag var elva förföljs jag av… någonting. Vart jag än är så händer det saker. När jag flyttar brukar bli lungt ett tag och kommer sen tillbaka värre. Saker ramlar, tavlor faller ner, jag ser skuggor i trappan och hör röster på nätterna. Numer bor vi i ett gammalt hus på landet utan grannar. Så det kan inte vara dom sm pratar. Vad är det för väsen som stör mig

Hej! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Det du har med dig är själar som är vilsna och som behöver din hjälp att gå över till andra sidan. Hjälp dem och det kommer att lugna sig runt dig men du har lätt att ta med dig själar hem då du är ljus i ditt inre. De ser dig som en ledstjärna till andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *