snälla finns det något slut

Hej jag undrar bara om du kan se om saker kommer att ordna upp sig just nu känns min livssituation ganska jobbig har bla en enorm längtan efter barn men verkar inte fungera och kan inte finna orsaken till det, har problem med min svärmor som jag för övrigt älskar oavsett vad, har ett bröllop på gång som jag inte vet om kommer bli av då min blivande inget säger kan du se om han är beredd att gå hela vägen fram i vårat förhållande och kan du se om min jobbsituation kommer att lösa sig i faorm av jobb och inom vad ska jag inrikta mig på, snälla just nu känns allt jobbigt och jag har lust att ge upp. Mvh Lisa

Hej Lisa! Det finns ett ljus trots att du inte ser den! När det är som värst måste du tänka positivt då du utstålar osäkerhet så smittar detta av sig till din omgivning men är du glad och positiv sänder du detta till din omgivning som blir glada de åxo. Tänk positivt! Du är i en svacka och du har fått med dig andra här så du får se till att komma upp och då följer de andra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *