Snälla hjälp mig!

I min släkt har det sjätte sinnet förts runt och jag har nu under några månader märkt att jag tror jag bär på det. Jag brukar som du tidigare har sagt "känna på mig" vad som ska hända. Ibland kan det vara så enkelt som att en av mina tankar blir verklighet. Kan jag träna den, och isåfall hur? Och en annan sak som jag är orolig för är om jag kan se andra och andra övernaturliga fenomen? / Snälla svara!

Hej anonym! Eftersom jag uppfattar att det finns en rädsla hos dig för det andliga och övernaturliga så undrar jag lite varför du känner så med tanke på att din släkt har vissa förmågor och du borde vara lite "van" eller åtmindstone "psykiskt förberedd". Är det ingen i din släkt som pratat öppet om detta med dig? För det känns som du nästan uppfattar detta med "sjätte sinnet" som en förbannelse mer än en gåva?Du får rätta mig om jag har fel! Är man medial och har förmågan att "känna" så brukar det i en medial persons utveckling falla sig naturligt att även kunna se,höra och även känna lukter och smaker.Alla sinnen hänger ihop och kan användas av en medial/medium även om vissa sinnen utvecklas snabbare än andra eller mer än andra. Det jag blir lite förvirrad över är att du är orolig för att kunna se"andra och andra övernaturliga fenomen" och å andra sidan vill du träna upp din förmåga att känna på sig saker för att KÄNNA innebär också att – om man tränar den förmågan – kunna känna närvaron av andar och andra energier och då faller sig det naturligt att man någon gång även kommer börja "se" och kanske höra dem. Min fråga är om du verkligen vet vad du vill? Och bara för att din släkt är mediala betyder det inte att du har något slags "måste" över dig att behöva utveckla det hos dig. Jag känner din osäkerhet och rädsla så mitt råd till dig är att ta dig en ordentlig funderare över vad du egentligen vill själv! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *