Varför drömmer jag om min pappa?

Hej. Nu skriver jag igen till er. Min pappa gick bort när jag var 17 år. Ungefär 2003 så drömde jag om honom konstant hela tiden. Jag drömde att han var i vårat gamla hus å vinkade till mig genom fönstret. Jag gick in i huset men det var ingen där men när jag kom ut så stod han där i fönstret. Dessa drömmar återkom hela tiden i en vecka.Drömde att han stod utanför min dörr å ringde på mm. Till slut gick jag till en psykolog. Hon sa att jag ej bearbetat min sorg mm. Varför drömde jag sådana drömmar. mvh jessica

Hej Jessica! Jag tycker inte det är konstigt alls att du drömmde sådana drömmar. På det "psykologiska planet" hade din psykolog rätt med att du bearbetade din sorg. Men på det "andliga planet" så handlar det om att din pappa visade sig för dig astralt från andra sidan.Han ville visa att han trots att han nu inte finns levande hos dig så finns han STÄNDIGT NÄRVARANDE SOM MINNE hos dig i ditt hjärta och det band av kärlek ni hade som dotter/far kan inte brytas inte ens av döden. Kärleken lever vidare som energi. Avlidnas andar som är på andra sidan brukar oftast visa sig tydligt genom drömmar,om och om igen tills de upplever att budskapet nått fram. Och även du i din sorg och saknad kan ha sökt upp honom astralt. I ditt fall ville han genom drömmen visa att han finns kvar för dig och vakar över dig även om du inte kan se honom. Jag känner att du inte behöver grubbla över detta mer.Sorg tar tid att läka.Och din far finns hos dig som ren energi av ljus och kärlek. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *