SNÄLLA SNÄLLA SVARA SNABBT!!!-★Fråga besvarad 2013-09-01

Hej! Måste fråga ang en försvunnen underbar katt! Min fd. arbetskamrat och väninna har tagit hand om en katt som är bror till 2 av mina, han var skrämd och misskött när hon tog hand om honom. Nu efter ca 3 år är han en lugn o trygg katt MEN han tål inte höga ljud och är rädd för fötter och reserverad mot manspersoner. I Onsdags hade hon en ödräglig granne på besök som blev arg på Smigge (katten) och slängde en sko efter honom, en stund senare lyckades han ta sig ut på balkongen och försvann. Senast i går (Torsdags) var jag hemma hos henne och ropade på Smigge, jag älskar verkligen denna katten så jag brukar kallas hans extra matte. Han har tyvärr ännu inte kommit hem, min väninna och hennes son tycker att de hör honom ofta men de ser inte honom. Jag fick en känsla av att han upplevde gamla minnen från sitt förra hem där han for illa så han har stuckit och tänker inte komma hem. Snälla kan du säga om detta är sant eller kommer han hem de har varit uppe i skogen och ropat och letat men ej lyckats finna honom! Jag och hans andra matte är mycket oroliga, snälla kan du säga vad som hänt och kommer att hända så är vi dig evigt tacksamma! Kramar från A o S

Hej! Jag vill bara bekräfta att jag läst denna frågeställning kring din försvunna katt och nu har det gått många månader sedan du sände in frågan så jag hoppas att detta har löst sig för er. Och du är välkommen att sända in nya frågor som gäller det andliga eller paranomala! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *