Vem står i min hall?

Hej! I de flesta lägenheter jag har bott i har jag känt en närvaro. Den gör att jag inte vågat sova i min säng, i ett sovrum, utan somnar alltid framför tv:n, där jag känner mig säkrare. Där jag bor nu har jag, och även en vän till mig, känt en närvaro i hallen, när vi ska sova. Nästan som att hallen "skriker" eller "brinner" Vem är i min hall och vad vill hen? Jag har försökt träna upp min mediala "förmåga" med psykometri, men inte lyckats nåt vidare. Ger nog upp för lätt.. Kan du se om jag ska fortsätta med detta, eller om jag helt enkelt inte är mottaglig. Har sedan jag var barn, varit djupt intresserad av allt inom ämnet. Tack för ditt goda arbete. Med vänlig hälsning, Emmelie.

Hej Emmelie! Du har ett par i din hall och du måste ta ditt hem tillbaka! Ta mod till dig och fråga dem vad de vill, känns som om de behöver din hjälp för att komma vidare. Du kommer att få bilder så du förstår vad de vill ha hjälp med. Se till att de går över till andra sidan då du är medial och kan det där. Fokusera på dig själv och inte så mycket på din gåva så ska du se att du kommer att öppna dig mer. När du fått dem över till andra sidan rena ditt hem genom rökelse- salvia eller sweet grass. Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *