Vem använde min röst?

En morgon för ca två veckor sedan skulle jag åka med bussen in till stan för att jobba.Min sambo följde mej till bussen för att samtidigt ta en promenad med hundarna. Han väntade tills jag hade gått på bussen, sen gick han hem. När han kom in genom dörren hörde han mej ropa hej! Är du hemma sa han.Han började fundera och han visste ju att jag hade gått på bussen.Han gick runt och tittade, men hittade ingen här hemma. Vem var det som använde min röst? Kan det ha varit någon som busat eller vad?

Hej! Detta har ett speciellt namn men jag kan inte komma på det! Det är inte så ovanligt som man tror och det är din "astralkropp" som tog emot din sambo. Vanligast är dock att "astralkroppen" kommer en stund innan själva kärlet men det vanligare än man tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *