Sonens “bekanta”-Fråga besvarad 2014-04-10

Hej!
Min snart 8-årige son är extremt mörkrädd/ rädd att vara själv i vårt hus och på vissa andra ställen. När han sover bäddar han in sig så fullständigt så det är ett under att han får någon luft, just för att han är rädd.
Han berättar att han ser mörka gestalter som försvinner när han kommer närmare och att han hör röster, en del som inte skrämmer honom men några “mörkare tjejröster med eko” som han tycker är läskiga. I vårt förra hus pratade han om “skruttiga spökbarn” och en figur med lysande ögon.
Jag tycker så synd om honom för han är verkligen rädd ibland, och vill gärna veta om det “bara” är i hans fantasi eller om det är “på riktigt”, vill så gärna hjälpa honom.
Vad tänker/tror du om det här?
TACK // Maria

 

★ Fråga besvarad 2014-04-10

Jag kan förstå att du oroar dig lite för din son och att du undrar hur mycket som är fantasi men jag kan säja att jag känner att inget  av det han berättar att han upplever är fantasi utan allt sker runt honom i olika dimensioner och allt tillhör honom.

Det som gör det jobbigt för honom är att han är ung och som ung så uppfattar han dessa som talar till honom och allt han ser, drömmer och upplever som ett barn som är åtta år… det blir hemskare, mörkare och svårt att tolka för en grabb som är i hans ålder.

Men…jag är faktiskt inte orolig för honom därför att jag kan känna att din son är precis där han ska vara i sin andlighet och han tillhör den generationen av barn som kommer utveckla sin kropps medveten het och andlighet och ta det till nya  nivåer. Han tillhör de barnen som har en aktiv kundalini redan som barn och detta är för att han tillhör den generation stjärnbarn som kommer att växa upp och förändra samhället med det som kommer bli hans specialitet eller gåva. Det behöver inte alls handla om det som vi idag ser som “andligt” därför att den  “andlighet” som kommer med denna generation av barn som han tillhör ligger på en helt annan nivå och det är mer en medvetenhet inför miljö,vardag,livet ,natur och verkligheten,vetenskap och allt som kan förbättra vår evolution och tillvaro och förändra den verklighet vi känner till idag och  som den ser ut och det är en generation barn som din son tillhör är de som kommer bli de som mer på djupare allvar kommer leda vårat samhälle in i helt nya riktningar.

Redan när han är 12 år så kommer du börja se mer tydligt att han blir mer målinriktad på det sättet att du börjar ana vad han kommer att ha för slags uppgift i framtiden i samhället och som en fullständigt andligt medveten och vaken människa med helt vaken kundalini och fullt utvecklat multidimensionellt tänkande. Jag kan förstå om allt detta låter som rena grekiskan och jätteskumt men…du kan söka på nätet kring ord som “stjärn barn” eller “star seeds”. Din son hör till denna inkarnerade grupp mycket gamla själar från helt andra galax och planet system.

Han kommer bli en så kallad “wayshower”  (du kan googla det ordet och hitta information om mer exakt vad det innebär)för den generation barn som kommer födas närmast utan karma.

Det du kan göra som mamma är att bara vara den fina och älskvärda mamma du är och fortsätta vara lyhörd, lyssna men kanske inte fästa för mycket vid hans rädsla då det som sagt var sitter i upplevelsen då han är ung. Alla han möter och alla som besöker honom ingår i hans stab av lärande masters och vägledare och guider.

Allt är som det ska vara.♥ och du är hans mentor,mamma,beskyddare och guide då ni tillhör samma ursprung.

Och jag kan förstå om du undrar vad i hela friden har pratar EeWee om….nu har hon allt blivit helt tokig…det är okej ;)…behåll detta som information  i bakhuvudet och följ sedan din egen magkänsla….;)

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *