Han…-Fråga besvarad 2014-04-10

Hej!

Jag skrev till dig för ett tag sen och du kom med så bra svar då som handlade om mitt ex. Du nämnde karma själsfränder…

Jag känner att jag behöver fråga för jag går runt och undrar och söker svar men känner aldrig riktigt att det kommer några :/

Mitt ex hör av sig till mig, ofta flera ggr i veckan, genom sms. Jag valde då att inte svara under en månad men han fortsatte bara. Vad är det han vill? Vad tänker/känner han egentligen?

Vår relation var svår och jag försökte alltid vara förstående. Nu är det som att när jag väl valt att lämna honom bakom mig och blickar framåt så vill han ändå inte låta mig gå. Vi har inte setts på mer än ett halvår och jag har en känsla av att han pratar med eller träffar en eller flera tjejer, så jag förstår inte alls..

Hoppas du vill svara, känner att jag aldrig riktigt får svar kring varför han gör såhär.

Tack!!!

Fråga besvarad 2014-04-10

Hej!

Jo jag kan förstå att det blir förvirrande för dig med dessa mixade signaler men…kan du ta in  och följa mitt tänkande och förstå på ett nytt sätt om jag skriver såhär : Det finns ett själsband mellan er och det kommer alltid att finnas kvar. Ditt ex älskar dig men det är en annan slags kärlek. Det är mer den kärleken som är mellan två mycket goda vänner, vilket blir en paradox då jag mycket väl kan känna de svårigheter som ni haft och att han sårat dig och jag kan också känna att det inte är ett förhållande på vanligt vis som han är ute efter utan…han har också denna trygghets kärleks känsla för dig som till en syster eller god vän man man anförtro sig till och det kan bli förvirrat då kärlek kan uppfattas på så många olika sätt. Det är ren alkemi som finns på många nivåer.

Detta “nya sätt att älska dig på” är något som har kommit senaste månaderna därför att du har berört hans själ och hjärta på ett nytt sätt och detta skapar förvirring för er båda.

Denna slags kärlek mellan två människor behöver inte betyda relation utan bara ett nytt sätt att bemöta våra medmänniskor och det är inklusive den gruppen vi kallar ex pojkvänner och ex flickvänner. 

Försök om du kan hitta ett sätt att förhålla dig till detta som fungerar för er båda.

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Ett svar på ”Han…-Fråga besvarad 2014-04-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *