Spökande möbler?-Fråga besvarad 2013-10-23

Hej!

Jag köpte en trasmatta, en ljusstake och en gammal bananlåda på second hand för några dagar sedan, och ikväll fick jg plötsligt en jättestarkt känsla av en närvaro. Kanske inbillar jag mig bara, men det känns arg..

Kan jag fått med mig något med möblerna? Eller är det en gammal släkting som egentligen inte vill något ont? Just nu är jag jätterädd.

Fråga besvarad 2013-10-23

Hej Agnes!

Det här är faktiskt inte ett så ovanligt fenomen dvs att man köper något på en loppis eller i en secondhand affär eller i en antik affär och så kan man få med sig någon energi eller i “sämsta” fall en ande.

Vi känner till att energier kan fästa sig i föremål och saker som ägts av andra människor och detta kan man som ny ägare känna av beroende på hur känslig man är för energier. Och ibland kan en ande ha fäst sig vid ett föremål och liksom följer med föremålet till det nya hemmet och så har man fått ett helt gratis spöke på köpet…kanske inte alltid så uppskattat men…inget ovanligt fenomen.

Därför kan det vara bra när man inhandlar saker på antikaffärer eller loppisar att “göra föremålet till sitt eget” innan man tar med det hem till sig. Kort och gott. Medan man står där i butiken och håller i föremålet man fastnat för och vill köpa så kan man tyst i sitt huvud tänka att “Nu tar jag med föremålet hem och har du tillhör någon annan  och det finns någon energi eller ande som tycker om dig också så får den gärna stanna kvar här och så tar jag hand om föremålet från och med nu.”…

Det låter nog helt korkat detta men faktum är att det kan hjälpa och har hjälpt många att bara ta sig några sekunder och tänka tanken,hålla i föremålet och liksom “ta över och göra det till sitt eget” och lägga sin egen energi i föremålet och det brukar inte vara så svårt eller komplicerat eller någon konstig ritual då du ändå gillar det du köper och just har valt ett visst föremål för att du känt något för det och tyckt om det. Och oftast kan bara det räcka plus att man verkligen liksom fokuserar in “nu är du min” i saken man köper.

Det kan faktiskt räcka för att slippa få med sig gratis spöken hem.

Om man är troende så kan  man ta det ett steg längre för att vara på den säkra sidan kan man kanske be en bön för föremålet tyst inne i sitt huvud.

Men…i ditt fall så känner jag att det inte är något ovan nämnda som hänt utan att du råkade få med dig en ande som istället hade fäst sig vid en slags sekretär eller en byrå av något slag och när du gick förbi denna möbel eller om du medvetet eller omedvetet rörde vid den så hakade denna äldre man fast vid dig eller mer…han drogs med av dina energier är nog mer riktigt. Och enda anledningen till att du upplevde ilska var för att han inte ville följa med  dig men av någon anledning så hann han inte fästa sig extra hårt fast vid sin sak där i butiken och råkade komma med dig och dina energier hem till dig.

Vad jag kan känna nu,idag så finns han inte kvar. Han lyckades ta sig tillbaka eller fick hjälp av någon eller något att komma tillbaka dit han ville vara. Då han verkar vara en ande som gjort ett eget val att stanna vid just den där byrån som kan finnas kvar i butiken.

Så jag känner att det inte finns något för dig att oroa dig över. Och det är inte alls säkert det kommer hända igen.

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *