Spökar de i vår lägenhet?

En gång så satt ja här vid datorn å pratade me folk på msn. Ja va helt själv hemma för morsan va på fest. Plötsligt hörde ja en smäll från hallen. När man kommer in i hallen så kommer min dörr direkt mitt emot ytterdörrn å ja hade min dörr till mitt rum stängd för annars känns de som om nån står å kollar på mig. (låter kanske konstigt men aja) Ja vart rädd av smällen som lät som en garderob från hallen som öppnades å sen smälldes igen. Ja berättade för en polare på msn hur rädd ja blev, men han tyckte att ja skulle gå å kolla. Så ja gick å öppnade min dörr jätte försiktigt å kollade ut i hallen. Ja hade lämnat tänt i hallen innan ja stängde dörrn. Så ja såg klart å tydligt att galjarna hängde å dinglade rätt så mycket. Ja blev ännu räddare å gick in på mitt rum igen å satt där tills morsan kom hem. En annan gång när ja precis höll på att somna så hörde ja en duns på min byrå (som står precis bredvid min säng). De lät som om nån hade lyft på min hudlotionflaska å sen ba släppt den. Ja vaknade t av de ljudet å kollade rakt in i väggen. Ja låg me ansiktet in mot väggen å ryggen ut mot resten av rummet. Då kände ja hur nån lyfte på mitt täcke, å tillslut hade ja inget täcke på ena benet! Ja fick typ panik å sparka till me benen. Täcket föll ner igen. Sen somnade ja. Även om ja va så rädd.. ja fattar inte riktigt hur ja kunde somna så fort. Ännu en annan gång kom ja å min polare å hennes lillebror hem till mig. Ja å min polare, Maria, hade hämtat hennes lillebror, Jack, efter skolan å dom följde me mig hem för att ja skulle sova hos Maria. Ja skulle packa mina saker så dom skulle kolla på tv i vardagsrummet sålänge. Ja gick å packade först mitt smink i min sminkväska, när Maria ropade på mig å fråga hur man satte på vår tv. (hon hade inte kollat på tv hos oss då förutom i mitt rum å den i vardagsrummet e lite avancerad 😛 ) Så ja gick iaf in till dom å skulle sätta på tv:n. Då såg ja att tv:n stog utdragen å vriden ut mot hallen. Ja frågade Maria varför hon hade vridit på tv:n, då sa hon att den stog så när hon å Jack kom in där. Ja vart lite rädd men tänkte att de kanske va nån från platen som kollat kablarna. Ja vred tbx tv:n å satte på den. Sen skulle ja ut å hämta en plastpåse i köket att lägga min tandborste i. Då såg ja att en av stolarna i köket stog vriden åt ett heelt annat håll än den brukar stå. De e bara ja å min morsa som bor i lägenheten förutom på helgerna när hennes kille kommer å sover här. Å de e ändast när morsans kille sover här som han sitter på den stolen när vi äter. Ja blev fundersam å vred tbx stolen. Eftersom ingen hade suttit på den på ungefär en vecka så undrade ja varför den stor som den gjorde. Även eftersom han aldrig sitter me stolen på de sättet, vriden helt lustigt. Men ja tog en plastpåse å skulle gå å hämta min tandborste.. då va badrumsdörren stängd. Å just den dagen hade ja ändast borstat tänderna där inne, å ja tänger aldrig den dörrn, ingen gör de av mig å morsan. Den dan hade ja stått å sminkat mig i mitt rum. Annars brukar ja tycka att de e bättre ljus i badrummet, men inte denhär dagen. Sen ringde ja morsan för att se om hon visste nån som kanske kunde varit hemma hos oss. När ja berättade allt blev hon helt tyst i luren. -Hallå? sa ja. -Ne ja vet inte va de kan vara, men ja kan ju säga att ja inte kommer våga sova själv hemma inatt nu när du ska sova hos Maria! Tro mig om ni vill, ja vet iaf att de e sant! Vad de va vet ja ju inte. Nån som vet va de kunnat va? Ge gärna förslag! 🙂 Tack för ni läste iaf 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.