spökar det?

Hej!Jag städar på ett dagis och börjar 5 på morgonen.Den senaste tiden har det hänt konstiga saker.Ett fönster på en avdelning stod vidöppet trots att personal svurit på att dom stängt ordentligt. När den sista personalen en kväll skulle stänga så stod min städvagn ute på en avd,alla lampor lös och en dörr stod vidöppen trots att vi hade gått hem och min vagn stod prydligt i skrubben på morgonen. Det rörs även om lite i köket där det lagas mat,saker förvinner eller flyttas på utan orsak.En morgon när jag kom kändes det jättekonstigt,kan inte förklara det,bara obehagligt.Var tvungen att gå ut och sätta mig i bilen 20 min,sen när jag kom in igen kändes det helt normalt igen.Inbillar vi oss att det spökar,finns det logiska förklaringar,annars vem är där och vad vill det?Mvh Therese

Hej Therese! Känns som en flicka/tjej i åldern 12-17 år svårt att avgöra då hon är så liten och späd. Hon har alltid passat upp andra och städat, passat barn mm och det försöker hon göra än. Är det för påträngande och jobbigt säg till henne att hon inte behöver jobba mer hos er utan att hon kan gå över till andra sidan där hennes nära och kära väntar på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *