Tidigare liv?

Hej Har länge funderat på mitt/mina tidigare liv, om jag nu haft sådana. Jag är en kille på snart 25 år och mina intressen är musik, historia, det övernaturliga, psykologi mm. Det känns ibland som om jag inte lever i rätt tid och jag föddes för sent. Det låter kanske konstigt men så känns det ibland. Jag lyssnar t.ex mest på äldre musik. Det är nästan så jag känner mig gammal i min unga kropp, precis som om jag har för mycket kunskap och erfarenheter om livet. Tack på förhand! // Andreas

Hej Andreas! Du är en gammal själ i en ung kropp! Ser dig som skomakare eller skräddare boendes i ett litet torp. Tror du hade barn men dem ser jag inte och din fru levde med dig tills ni blev mycket gamla. De visar mig 1879 eller 1897- kan inte reda upp vilket av det! Kan vara dödsåren för frun och dig- hon gick bort först. Du dog ensam i ditt torp men du återförenades ganska snart med henne på andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *