vad var de ?

heej. i mitt gamla hus så var allting läskigt t.om att min familj skände samma saker där . alltid innan jag skulle sova och när jag somnade så såg jag i min dröm att min säng ramlade ner en våning då såg jag en svart man som skrattade högt och kom närmare mig.En gång 1 dag innan vi leta ett nytt hem vaknade jag och hade ett märke på ryggen en stor hand då min mamma och pappa blev jätte rädda då vi flyttade . de finns en annan sak vi hade en tavla som var svart från marknaden och alltid kom de ut något svart som flög runt , de kan iallafall inte vara en barn inbillning utan t.om min mamma pappa syrra bror såg de . och innan vi skulle sova rörde saker på sig i huset . om jag t.ex lägger mobilen på mitt skrivbord och kommmer tbx för att hämta den så är den borta jag frågar alla i huset ingen vet var den är . tillslut hittar jag inte den utan nästa dag står den tbx på skrivbordet. vad kan de vara ? vad vill de oss ? vad kan man göra ?

Hej! Ni har besök av en okynnesande. Han vill härja och jäklas med er och tavlan verkar vara inblandad i det hela. Har ni tavlan kvar? Ni behöver rena ert hem från de mörka energier som finns hos er. Hör av er om ni behöver hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *