Spökar det i huset?

Hejsan! Vi är nyfikna av detta hus i Kungsgården utanför sandivken. Det är ett gamalt gästgiveri med anor från 1700-talet. På bilderna på hemnet att dömma så kan man ana att något inte står rätt till vad gäller energierna där, men jag kan ju ha fel. Vad ser du angående detta hus/vilka finns där/bra eller dåliga energier? Vad skulle det föra med sig för oss om vi köpte det? Adressen är Svärdsjövägen 1, Kungsgården http://www.hemnet.se/beskrivning/521963?r=3

Hej! Skriver lite kort vad jag känner och du får gärna maila mig om du vill ha längre svar men räkna med att det kan ta lite tid då jag får många mail!:) 1-3: 2;a våningen, fönstret längst till vänster dras jag till varför vet jag inte. 4: inget 5-6:ser många kvinnor som lagar mat, bakar bröd mm. 7: sorg i barnasäng. 8: inget speciellt. 9-10: vackra möbler, salong, fint besök och kalas. 11: pigkammare? 12-13:Ilska, vånda.. 14: flickors rum? ser två sängar och två flickor sommartid. Mycket hemligheter, fnitter. 15-17: inget speciellt. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *