Spökar hemma hos mig!

Hej! Jag tänkte berätta lite om några läskiga saker jag har vart med om. 1. Detta hände förra sommaren (2010) när jag var hemma själv hos min pappa för han och min lillebrorsa var på semester i Halmstad. En natt när jag satt vid datorn så hörde jag helt plötsligt barnskrik/skratt från vardagsrummet (vi bor i radhus) och jag satt uppe på mitt rum och när jag hörde skratten så ringde jag direkt till min före detta bästa vän och bad henne komma hit med en gång, hon kom efter 10 minuter så när vi skulle gå och lägga oss så hörde vi båda två att det knackade på dörren och klockan var ungefär 4 på morgonen, jag drog över täcket och låg och skakade tills jag somnade sen berättade jag allt för min mamma som kom dagen därpå för att se till så att vi skötte oss. 2. Detta har hänt ca 3 gånger, första gången var förra vintern (2010) och det hände bara när jag var hos min pappa. Jag låg och sov men vaknade mitt natten av att det kändes som att någon ströp mig, jag vågade inte ta bort täcket och kolla vad det var för något så jag drog för täcket och skakade sen var jag rädd för att somna om men somnade i alla fall. Sen hände det samma sak detta året också, fast då låg jag och grät samt skakade jätte mycket. Sen har det slutat vilket känns skönt. 3. För några år sedan när min gamla bästis Ida skulle sova hos mig så var min pappa ute med sitt jobb och det var bara jag, Ida, min mamma, och min bror hemma så hade vi precis ätit tacos och haft det trevligt och när vi skulle gå och lägga oss så var jag på toa sen så när jag kommer tillbaka så sa Ida så här: "jag såg någon sitta på trappan där ute på altanen" jag trodde inte på henne först sen så bad hon mig kolla ut och DÅ såg jag en man sitta där och jag vet att det inte var min pappa för han skulle inte komma hem på flera timmar så vi sprang in till mammas och pappas sovrum där min bror och mamma var, vi sa att någon satt på baksidan. Hon gick med oss in på mitt rum och kollade ut genom fönstret och hon såg mannen också, vi sov hos mamma och brorsan den natten för vi kunde inte somna annars. 4. För några veckor sedan så hade jag tjejmiddag med några kompisar hemma hos min pappa, vi var 6 tjejer och när dom andra 3 hade åkt hem så var det bara jag och 2 till så vi bestämde oss för att kolla på Barnhemmet (en spansk skräck film) och när vi kollade på filmen så hade vi släckt ner alla lampor förutom lampan på andra våningen i den hallen så när vi satt där så såg jag att lampan i vardagsrummet som har såna där hängande saker dom började röra på sig så jag satt och skaka, vi 3 blev såklart rädda men vi kollade klart på filmen och sen gick vi upp för att gå och lägga oss, men vi låg uppe och pratade och under tiden vi pratade så hörde Jessica (min ena kompis) att någon öppnade altandörren och min pappa och bror låg och sov i rummet bredvid mitt rum och även mina två katter också så det var inte dom som var på nedervåningen. Sen hörde vi trappsteg (min pappa sov och min bror också) vilket var grymt läskigt, och sen dagen där efter så åkte vi 3 tjejer in till stan och vi hade ju sett Barnhemmet kvällen innan så när vi var inne i stan så såg vi helt plötsligt såna som var lik kärringen i filmen som hade barnhemmet när Laura (mamman till simon) var liten (för er som har sett filmen vet vad jag menar) och det var jätte läskigt, sen åkte Amanda hem så var det bara jag och Jessica kvar i stan så vi gick runt lite fram tills vi bestämde oss för att åka hem igen och sen när Jessicas pappa kom och hämtade henne hemma hos mig så frågade jag min pappa om det spökade hos oss och då berättade pappa att lååångt innan min farmor och farfar bodde här vi bor nu så bodde det en man som hette Stig och pappa hade sett honom i sitt sovrum så en dag frågade han våran granne om hur han Stig såg ut och då beskrev hon honom så här: 1,90 lång, smal, gråhårig och svartklädd. Och det var precis så pappa hade sett honom, och innan allt det där så har jag alltid haft släckt inne på mitt rum när jag sitter vid datorn och känner jag hur kallt det börjar bli inne på rummet men jag har aldrig brytt mig om det så sen den dagen pappa berättade att det spökar här så har jag alltid haft lampan tänd om kvällarna. 5. Detta hände igår den 19 November 2011, jag var ensam hemma hos min pappa och klockan var runt 23:00 så hörde jag att någon sparkade en fotboll mot väggen på nedervåningen. Och då blev jag såklart jävligt rädd för mina två katter ligger här uppe i mitt rum och sover, så jag höjde musiken till högsta volym men helt plötsligt så sänks musiken och någon viskar "Rebecca du behöver inte vara rädd jag ska inte göra dig illa" och sen blev det tyst och bara musiken som låter. Sen nu för typ 5 minuter sedan så hörde jag någon sätta igång kaffekokaren. Hur läskigt är inte det då? :O min pappa är inte hemma och inte min bror heller. men nu har jag ringt min kusin och hon är med mig här och håller mig sällskap för att jag inte ska vara räd.. men jag skakar än!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *