Spöke på bild?

Hej! Jag vet att denna frågan är otroligt svår att svara på, men ändå: Kan man fånga ett spöke på bild? När jag ser bilderna i "Spökbilder" så övertygas jag faktiskt mer och mer om att man inte kan det. Hade gärna velat höra din uppfattning om saken. Tack.

Hej! Jag personligen pendlar mellan att vara skeptisk och att det ändå ibland går att få in en "fullträff". (det kanske låter konstigt men jag är verkligen en skeptisk,misstänksamm och ifrågasättande medium inför allt och är något oklart eller "halvdant" så lämnar jag det åt sidan till jag verkligen har blivit övertygad och då inte bara en gång utan gärna hundra gånger till…) Så även i detta fall.Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker eller tror…än.Men vad jag lärt mig är att inget är omöjligt. Men jag HAR sett bilder där jag tydligt med ögonen ser att bilden stämmer med den bild jag får medialt och där även känslan för en energi finns med. Då blir jag lika förvåndad varje gång och tänker samma som du "hur i hela friden kunde detta fastna på bild???". Andar är ju eteriska väsen, så att fånga en ren energi på bild är likvärdigt med att fånga radiovågor,luften,electricitet på bild och det vet vi kan vara rätt knepigt ,ja om man nu inte använder sig av avancerad vetenskaplig teknik.Å andra sidan kan man ju fånga på bild, materia bla i universum som är osynligt för ögat… Men vad jag har förstått är ren samlad energi som tex det alla kallar orber lättare att fånga på bild. Nu kan jag ju som skeptisk då tro att av tio gånger är kanske 2-3 ggr verkligen orber och resten damm eller annnat som skulle gå att förklara rent naturligt. Däremot har jag förstått att andar som är tex jordbundna(dvs spöken/gengångare) och tyngre i sin energi då de fortfarande styrs av fysikens lagar,är tätare i sin energi och därför är lättare att faktiskt få på bild…om man har tur…eller otur…eller hur man nu ser det. Men det är ju det som är så "spännande med det övernaturliga och andliga" för många och som lockar och drar och gör att man är nyfiken…denna ovisshet och att allt inte riktigt går att förstå eller förklara till 100%. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *