Spöke på lägret?

Detta hände för inte så länge sedan… Jag och min kusin var på ett läger och det var sista natten det hände. Vi hade just haft lägerdop och vi var ganska trötta och gick för att sova, då vi hörde hur någon gick omkring. Vi övertalade oss att det var någon som gick där ute, men när fotstegen pågick ganska länge började teorin om att någon gick där ute att försvinna. Dessutom kände man på sig att det var inne i rummet det hörde ifrån. Kanske någon timme senare, när vi ännu inte hade somnat kände jag helt tydligt att någon knackade på min axel. Jag trodde att jag skulle kissa på mig eller något sånt av rädsla för det hade varit knäpptyst innan. "Elin, ligger du i sängen?" frågade jag för säkerhets skull., (Ligger du i sängen? Larvigt!) Elin svarade ja och när jag sade att någon hade knackat på min axel blev hon helt jätte rädd. Hur det än gick till lyckades jag somna efter det(!) 0_o När jag vaknade igen var Elin helt jätte trött och ville genast fara ifrån lägret, för det var sista dagen idag. Hon sade till mig att efter att jag hade somnat hade fotstegen fortsatt och någon hade börjat skrapa fyra gånger på ett skåp som låg helt vid Elins huvud om hoin såg i sängen. Efter det hade det varit knäpptyst och inget hade hänt efter det. Det var skrämmande och jag vet inte vad det var som hände under den natten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *