Spöke/ängel – Fråga besvarad 2014-05-12

Hej….

För många år sedan när jag skulle gå ut och hämta något i snickarboden som ligger bakom huset invid skogen. Då ser jag ett ljust sken komma emot mig från stigen som kommer från skogen. Jag blev så rädd och kuta in igen och låste dörren. Jag sa inte detta till någon utan tänkte jag var väl trött och såg i syne. Nu för en vecka sen frågar min pojk som är 8 år om jag någonsin sett ett spöke. Jag sa nej för jag hade inte en tanke på detta. Då berättar han att han i vintras skulle gå ut och mata rådjuren som vi matar i skogen bredvid boden att han såg ett spöke komma på stigen från skogen. Då kom allt tillbaka för mig….vad vem är det ???

Fråga besvarad 2014-05-12

Hej!

Om du skulle fråga dina grannar som bor inom närmaste km runtomkring dig så skulle du upptäcka att det de senaste 20 åren är fler av de som bor i ditt område, som varit med om “besynnerliga saker som de inte vill tala om för de tror de blivit tokiga, sett i syne eller fått solsting eller något…”

Jag kan också uppfatta och  känna att du är en sådan person som gärna slipper allt som har med spöken och fenomen att göra det vill säja, även om du tycker det kan vara intressant att höra andra berätta om sina historier och upplevelser så … liksom räcker det med det… höra andra berätta…och inte uppleva själv. Är det inte så ? 😉 Och vet du vad. Det är helt okej. Alla har inte intresse eller lust att möta spöken eller andar eller övernaturligt utan vill helst slippa den biten. 

Det jag kan känna är att det pågår en helt del energi aktivitet i området där du bor och ca två hundra meter rakt fram, framför ditt hus eller din gård ska det finnas något som är av intresse för dessa väsen och även ca 1800 meter bort mot höger sida sett om vi nu står vid din ytterdörr och tänker i riktningar. Och ca 500 meter bakåt från din ytterdörr, samma där.

Jag kan inte känna eller se vad det är som är så intressant  men det känns som det har med elektricitet att göra i någon form men jag vet inte i vilken form. Och det används som energikälla för dessa väsen. Vilka de är? Svårt att säja men de känns inte som några spöken eller änglar utan mer av någon humanoid ras som möjligen ägnar sig åt energi arbete i naturen och det är nog inte meningen att man varken ska se eller höra dem. Denna typ av väsen är vanligen diskreta och osynliga av sig.

Det är nog mer så att du råkade korsa deras väg när de utförde någon form av energiarbete som kan uppfattas på det sättet som du beskriver det. Kraftigt ljus och det kan bli som en dallrande tryckande känsla i hela atmosfären ungefär som när du kör bil på en väg en het sommar dag och luften liksom dallrar och hänger i luften. Så kan det kännas av deras närvaro också. Och deras energier kan uppfattas som skarpt obehagligt ljus som gnisslar ungefär som när man drar en krita mot en griffeltavla eller drar en gaffel mot en porslin tallrik. Samma hemska känsla i kroppen. Så jag kan förstå om din kropp reagerade med “spring” för i detta fall kan vi snacka om kulturkrock på kosmisk nivå … 😉 Men…de är ofarliga och ointresserade av människan utan det handlar enbart om städa upp och fixa med naturlagar och energiarbete. Laga saker i naturen. Svårt att förklara. Och jag vet…det låter helt galet…men..du frågar och jag svarar…

Sedan har vi denna man Ralf  S som din son brukar möta då och då och som brukar vara i ett uthus /garage liknande byggnad på din gård och det verkar som att denna man hör samman med något hus som ska ha brunnit ner på 1800 talet och jag vet inte om det är ett hus i ditt område som han visar ,utan jag vet bar att han visar mig en brand av ett hus och att det var så han förlorade sitt hem och alla sina ägodelar utom några saker som han lyckades rädda och en av  de sakerna ska finnas i detta uthus eller garage som tillhör dig. Jag kan inte exakt se vad det är men det ser ut som ett hjul ???från en vagn??? som är ganska stort och sitter på en vägg eller i ett tak.  Det är svårt att säja vad han försöker att visa mig …tyvärr. Jag kan tyvärr inte vara tydlig i detta då han är svår tolkad då han pratar med en bred dialekt jag inte heller vet vad det är för  Svensk dialekt men den är svår att förstå. På något sätt så verkar denna man ändå känna din far. 

Din son har mött denna äldre man som är  i 78 års åldern ,många gånger men han har visat sig både som äldre och yngre så då kan det vara svårt att förstå att det är samma ande. Vad han vill? Han verkar tycka om att se på när andra utför någon form av hantverksarbete och det verkar som det är fler i området som har mött just denna äldre man då han verkar röra sig över ett större område och som sagt så följer han spåren efter sina ägodelar som blev kvar efter branden.

Jag känner inte att detta är något som du behöver oroa dig för alls och kanske du kan hitta något om denna man om du söker i historian kring det område du bor i.

Så varför inte göra lite efterforskningar och se vad du hittar i området som tycks intressera dessa väsen…och se om du kan hitta någon information kring denna man Ralf S.

Hoppas det ger dig något du kan gå efter. Lycka till!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *