Tack för svaret om min katthona Kristall :)- Fråga besvarad 2014-04-29

Hej! EWee!

Tack för ditt långa svar om Kristall, och tipsen som du gav mig 🙂
Hihi. du har verkligen beskrivit situationen som den är. Kristall brukar bevaka mig på nätterna, sitta bredvid sängen och kolla på mig, slicka mig i håret och överallt, precis som en kattmamma gör med sina ungar 🙂 Hon vill att jag ska gå upp… och försöker göra allt för att jag ska vakna. Jättegosig särskilt på nätterna. Hihi.. . adoptionsmamma hade hon nog passat som, det kom hit en hundvalp idag, och det gick jättebra. Det var snarare hunden som var rädd för kristall 😀

Och Jo vi har ett fint band mellan varandra jag och Kristall. Det känns såklart tråkigt att kanske måste omplacera henne. Jag är just nu i kontakt med ett par som funderar på katt. De tänkte i så fall köpa en liten också, och de kanske kunde tänka dig att ta över rollen som mamma till kristall:) så då får hon ju det som hon behöver. Flyttar hon dit får hon fri tillgång till att vara ute, där det även finns andra katter i området. Jag hoppas innerligt på att hon kan få detta hem. För hennes skull, tror hon skulle må så bra av det. Om jag skulle behålla henne så kanske jag hade behövt ge henne p-piller som jag blev tipsad om, ( då hon jamar väldigt mycket) och har kvar lite löp beteende. Som du säger är den lilla katten för självständig, hon klarar att leka på egen hand och är inte beroende av någon.

Hoppas det löser sig till det bästa det här!

MVH/ Maria Jonzén, och Kristall som sitter med mig nu i knäet då jag skriver 🙂

★  Fråga besvarad 2014-04-29

Hej Maria! Och tack för att du återkommer  och låter mig få veta hur du kände inför mitt svar och om det hjälpte dig på något sätt.  Och vilket passande och vackert namn till den katten 😉  “Kristall”… som en liten drottning… Jag  önskar er båda det bästa och jag är övertygad om att det kommer bli bra hur du än väljer att göra då du är en sådan människa som känner med dina djur och lyssnar till deras vilja också 🙂 Lycka till och ta hand om dig och katterna eller …det är nog katterna som “vaktar” dig… 🙂 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *