Spöken-Fråga besvarad 2013-09-24

Hejsan!

Jag är i stort behov att få veta vad det är för något som försigår i mitt hem. Vi har under flera år haft besök utav andar i vårt hem och nu har det pågått så pass länge att man liksom har börjar vänja sig vid det.

För ett par år sedan bodde jag och min make i ett enplansradhus med våra barn. Till en början var det lugnt men när vi hade bott där ett tag så började det höras konstiga saker. I hallen på kvällarna ( då vi bodde i radhus hade vi ingen granne ovanför oss) så hörde vi tunga klampade steg ute i hallen, min make rusade upp från sängen, men ute i hallen fanns det ingen alls. Vattenkranarna i började droppa och min make trodde det var packningen som hade gått sönder och bytte ut domi båda kranarna, men det hjälptes inte.Både tv:n och steron har vid flera tillfällen satts igång utan att någon har varit ute i vardagsrummet.

Min äldsta dotter ( som nu har flyttat hemifrån) hade för ett par år sedan sin pojkvän som sov över och när på natten skulle gå på toan så såg hani vardsrummet en ljusgrå skugga sväva förbi. Mitt näst äldsta barn Jimmy som kom utifrån såg via köksföntsret en okänd man sitta i våran kökssoffa. När Jimmy ( min son hade kommit in i hallen) så ropade han på mig och frågade vem det var som satt i våran kökssoffa…och det var bara jag och Caroline hemma vid den tidpunkten. Då jag är troende så har jag en ber jag vid en krubba, och brevid står ett kors och en bibel. Det har hänt när jag befunnit mig i ett annat rum, så har jag hört ljud ifrån krubban, som om någon stod och slog försiktigt porslinsfigurerna i varandra.

Jag har vid några tillfällen trott att det är min make som ville leka mig ett “spratt” och flyttat om figuerna i krubban, men han vidhåller att han inte har rört någonting.

Min pappa gick bort för snart 3 år sedan och detta hände långt innan han gick bort, men efter att han dog så blev det snäppet värre. Den dagen pappa hade dött så tände jag ett sterarinljus och hade stält ett inramat kort brevid det på pappa och stod där med tårarna som rann nerför kinderna och min make stod brevid och tröstade mig. Helt plötsligt ( det finns antagligen dom som inte tror mig) men både jag och min make såg det. Fotografiet på min pappa liksom gled liksom upp och varken jag eller min make förstod någonting. Det gick så pass lång att vi efter ett tag valde att flytta och vi trodde givetvis att vi skulle lämna andarna bakom oss. Men dom tycks ha fyttat med oss.

Bara efter att ha bott i vårat nya hem någon vecka så vaknade jag av att golvlampan i vardagsrummet ( den har en sådan knapp som man behöver skruva på för att den ska tändas och den stod och tändes och släckets) min make gick upp och drog ut kontakten. Vid flera tillfällen så står flera köksluckor och vintrinskåpet i köket helt uppställda. En morgon när min make skulle gå upp så stod altandörren på halvt gavel och ändå så är vi båda väldigt noga med att se till att allt är stängt och låst innan vi går och lägger oss.

Nu undrar både jag och min make hur vi ska göra för att försöka kunna kommunicera med denna ande och vad är det egentliga syftet är

Med vänliga hälsningar Sandra Sterner

Fråga insänd: 24 Aug, 2013 16:20

-Fråga besvarad 2013-09-24

Hej Sandra!

Oj…det var ett långt och en mycket  intressant insänd berättelse om din och din familjs upplevelser och jag förstår att det finns mycket frågor och funderingar kring alla “fenomen” så vi behöver nog bena ut det lite så det inte blir så rörigt.

Först och främst kan jag bekräfta att du är medial både du och din man. Du har inte frågat efter det men jag skriver det ändå. Och jag känner att det kunde vara bra för dig  eller båda tillsammans att lära er hantera ,sortera och blockera energier och intryck eftersom ni båda går som två öppna kanaler och det känns som ni båda tar in okontrollerat mycket intryck runt omkring er från både energier,andar men också i form av att uppfatta emotionella känslolägen från levande människor som ni har runt omkring er. Jag skulle nog t.o.m vilja påstå att hela familjen är medial så det är verkligen som att kliva in i en “okontrollerad energitrumma” full av energi intryck från alla håll och kanter. Detta måste ju vara helt utmattande för dig,för din sambo och för hela er familj! Jag känner också att du är starkt troende vilket kan vara till hjälp i sig när det gäller att kunna “genom att vila på sin tro känna inre lugn” men när det gäller den mediala biten så känner jag att det inte räcker med att din starka tro utan du behöver nog kombinera detta med någon form av seriös vägledning för att lära dig  rent andligt medialt att stänga ner dina vidöppna sinnen. Kanske finns det någon förening i närheten där det finns medium som kan lära dig detta?

Det är det första.

Det andra är att med tanke på det jag skrivit ovan så blir det inte så konstigt att man tar in en massa intryck och fenomen som har med närvaro av andar eller olika energier att göra.Och det verkar vara så att ju mer öppen man är och inte kan kontrollera detta ju mer stressad blir man och ju mer energier känner man av och även tillslut tom drar till sig energier som inte alls behöver finnas där man bor utan “följer med” från andra platser du besökt eller från andra personer du mött.

Det är lite så jag känner är det som händer här med dig och din familj.

Även om jag kan uppfatta att det i det förra huset även fanns sk andeväsen som hörde till just den platsen och huset och skapade en massa fenomen,men faktum är att det är inte alls säkert att de som bor där nu uppfattar detta alls som störande och det är inte ens säkert att de känner något alls då den aktivitet som pågår där i “nuet” är väldigt svagt. Men…när ni bodde där så eskalerade det då ni är känsliga och mottagliga och dessutom nyfikna och uppmärksamma =ännu mer fenomen.

Vad gäller din far så kan jag bekräfta att det inte inte var inbillning. Han försökte att vända på fotografiet. Och jag kan känna att han även är den som senare försökt att få dig att förstå att du måste lära dig att stänga ner. Du behöver inte vara öppen och “mottaglig dygnet runt”. Jag känner att det är det viktigaste att poängtera i allt det du beskriver och berättar. Det är liksom summan av alla svar.

Så fundera på det jag skrivit och tänk igenom. Prata med din man. Kan det vara så att ni båda behöver söka er till någon form av medial utvecklingskurs för att lära er båda att stänga ner,tona ner och på det sättet “återta kontrollen” över allt som händer och sker runt er.

Fundera på det och hör av dig igen om det är något du undrar över.

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *