Spöken i huset ?

Hej ! I mitt rum så hade jag en hundaffich men vågar inte det mer för att varje gång jag tog kort på den affichen så blev det ett babyansikte på den. Jag hade en nattlampa tänd varje gång men en gång såg jag babyns föräldrar också. Mamman märktes vara från förr i tiden med en hög frisyr som hon hade och ett fint silversmycke som var rund. Pappan var en med en mörk mustash så han var mörkhårig också en gammaldags frilla typ bakåtslickat eller något. Jag har tagit flera kort men alltid en baby på. EN gång var den gråtande och när föräldrarna var med på bilden så var dom sura och såg lömska ut. Jag har hört små steg i mitt rum på natten men då jag tänt lampan så var det inte någon. Jag tycker det är coolt med andar och så men det är inte coolt när det känns som någonting vill typ "strypa mej". Och i våran källare så har jag en obehaglig känsla att någon finns där nere när det inte finns någonting. En gång så var det några papper på bordet. Jag var där sist o ingen annan hade vart där nere i min familj för dom var ute och de fanns inget öppet fönster och jag hade städat eftersom vi skulle få gäster och jag hade tagit bort papperna men när jag gick ner dit igen så var de bara där. Det är lite läskit och ja skulle vara mkt tacksam för svar.

Hej Zezze! Jag kan uppfatta att det finns energier i din källare men även på andra platser i huset där du bor.Det känns som det är fler men de vill inte visa sig eller kommunicera så därför kan jag inte svara tydligt på din fråga. Det du beskriver med affischen låter ju inte trevligt och jag kan inte se om det du berättar stämmer eller inte eftersom de energier som finns där inte vill visa sig. Men de "fenomen" du beskriver är inte ovanliga. Vissa andar kan faktiskt förändra bilder i tavlor,fotografier,planscher och tom spegelbilden osv och visa sig som ansikten eller försöka visa sin närvaro genom att skapa en illusion för att förändra en bild. Det jag kan känna är att vissa energier har följt med ärvda föremål (och någon hör till husets historia).Kan vara ngt som är köpt som antivitet eller från en loppis. Det känns heller inte som de varit på andra sidan och vänt. Jag tycker du ska ignorera dem,strunta i dem!!!. Är det ingen annan i din familj som märker något eller är det bara dig de ska störa? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *