Kan lilla jag?

Jag upptäckte just att det va en till som hade skrivit att hon hette Vera, jag har tidigare skrivit om min syster och gökuret, inget annat. Jag har läst rätt mycket i frågespalten och jag tyckter det är väldigt intressant med spöken. Jag har känt närvaron av en ande eller liknande hos min mormor och morfar, men jag vet att det spökar där så jag kanske har inbillat mig för att jag vet att man kan se/höra saker där. Jag har hörde tydliga knackningar och bank på övervåningen när jag var ensam hos dom på toaletten. Men det är ett gammalt trähus och vem vet det kanske va vinden eller nått? tänker jag såhär i efterhand. Men då var jag säker på saken. Tror du jag möjligtvis kan ha mediala krafter eller är det bara jag som typ vill det? /tacksam för svar VeraG 17 år

Hej Vera! Jag tycker du ska tro mer på dig själv och lita till din intuition. Du är öppen och har förmågan att känna av närvaro och energier både från andar och av levande människor dvs du känner deras humör och sinnestämmning(du är en bra vän och lyssnare). Du har alla möjligheter att träna upp din öppenhet bara du vet vilken inrikting du ska välja. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *