Spöken i lägenhet.

Hej. Vi har flyttat nu till en lägenhet med relativt låg aktivitet här. När vi just flyttat in med vår nyfödde bebis Karolina såg min sambo Lotta en gestalt i ögonvrån kika fram runt hörn som dörrkarmar osv men försvann då man titta dit. Vem var det ? Min mamma har jag trott ibland som ville se mitt barn då jag fick ett men dog 18 augusti 2005. I vår gamla lägenhet spökade det massor. Hinner ej skriva allt nu men ibland syntes en flicka gå i hallen. Saker försvann osv. Vem var där ? Vi flytta därifrån 2008.

Hej! De som fanns i den gamla lägenheten är bundna till marken eller dess omgivning men jag kan inte se detaljer om dem. Det är en äldre dam som kikar fram då och då, liten och krum en äldre släkting till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *