spöket igång igen?

Hej Evy! Vem är det som spökar hos oss? Igår när jag kom från duschen hörde jag att någon öppnade kylskåpsdörren och trodde naturligtvis att det var min man, så jag ropade nåt åt honom men han svarade inte och jag blev sur. När jag kom till vardagsrummet satt han vid datorn med hörlurar på öronen och hade inte varit i köket. Senare när han skulle dricka ur sin läskflaska var den försvunnen. Vi letade överallt, och plötsligt stod den på bordet i vardagsrummet. Den var inte där när vi började leta…När jag sen skulle gå och lägga mig och stängde av teven och la fjärrkontrollen på bordet tog det ett par sekunder och så var teven på igen. Samma sak hände idag imorse när jag såg på en film, så byttes kanalen. Då rörde jag inte ens fjärrkontrollen. Vem är det som bråkar? Är inte rädd, men vill gärna veta det ändå…Och kan du se i min framtid om jag är lycklig och var jag är? Singel eller gift? Barn? med vem osv? Tacksam för svar.

Hej! Ber om ursäkt för att svar dröjt. En ung man som bott i er bostad eller i dess närhet. Gick bort för inte alltför länge sedan. Han har inte riktigt accepterat övergången och gör lite som han gjorde när han levde. Han ser nästan er som spöken. Jag ser dig lycklig och jag tror jag hör kyrkklockor runt dig men det kan dröja detta året 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *