Tidigare Liv!

Vill veta något om mitt tidigare liv! Berättar vad jag gillar och alltid är nyfiken på och hur jag känner! Har alltid varit intresserad av Krig, Brukar alltid drömma om att jag är med i krig I vikinga-tiden eller riddare-tiden! och jag har alltid varit respektfull och Rättvis, osv. och för det mesta brukar jag känna av vibbar från tiden då vikigarna härjade! så vill veta vad jag var i mitt tidigare liv. Tacksam för svar. MVH anton.

Hej Anton! Ber om ursäkt för att svar dröjt. Du är en krigarsjäl men du har inte krigat som viking men du har alltid varit intresserad av vikingarna och deras stridskonst. Du har varit med i krig och du har lett trupperna och det jag får upp är 1650-70..hmm…du får forska lite på vilka slag som utspelade sig i Sverige, Norden men även England och du kommer att känna igen dig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *