Spöket vid udden och den vita damen på vägen

Jag ska berätta nu en historia med ett spöke som min gammelfaster Elsa upplevde när hon var liten. Min gammelfaster har upplevt många kontakter med spöken och drömmar om framtida händelser, det här är en av dem. Min gammelfaster Elsa var ute och rodde med sin yngre bror Hugo, när dem rundar en udde får Elsa syn på en bekants dotter (låt oss säga att hon hette Lisa, eftersom jag inte minns vad hon hette.) – Se därborta står ju Lisa, sade hon åt sin bror och pekade. – Jag kan inte se någon, svarade Hugo och fortsatte ro. – Men ser du henne inte!? sa Elsa. Hon står ju där ute på udden, längst ut! Men hennes lillebror kunde inte se någon alls på den lilla udden, men min gammelfaster var säker på sin sak. När hon kom hem sade hon åt deras mor. -Mamma, jag såg Lisa stå ute på udden där borta, men Hugo kunde inte se henne! -Så du pratar, svarade hennes mamma. Jag fick nyss höra idag att Lisa dog igår morse. Här är en annan iaktagelse från min gammelfaster. Elsa satt ute på gårdsplanen och höll på att rensa blåbär. Plötsligt ser hon upp mot vägen. Gåendes mot gården ser hon en vacker kvinna, klädd i en vacker vit klänning med gyllene blont hår. Elsa skyndade sig snabbt in för att berätta för sin mamma att det var storfrämmande på väg hit. Men när hon kom ut igen med sin mamma var den vita damen försvunnen… Jag har själv sett en vit dam i klänning när jag var liten stående utanför mitt rum, ibland tror jag det kan ha varit sammma… Min gammelfaster dog tidigare i år, vid en ålder av 99 år och tre månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *