stämmer det?

Hej! Har fått jätte bra svar på alla frågor som jag skickat in! Tack så jätte mycket! =D För några år sedan så var jag på en "andemässa". Som du kanske vet kan man ju gå till alla möjliga medium där och aa.. men jag ville se vad jag vart i tidigare liv. Han fick fram att jag hade varit en häxa(bott i London) och medicinmannen (indian,bott i amerika) Alltså jag har vart medie i två liv förut.Han sa att ja har det i mig, ja ska bara hitta nyckeln. Kommer jag att bli medial? Ja tror inte att ja är redo just nu. Men ja "tränar" på det. 🙂 kram hanna! Ha det superduper!

Hej Hanna! Jag vill ogärna gå in på andras områden men du kommer att öppna dig längre fram i livet om du vill alltså! Det är ditt val och ingen annans! Tänk på att framtiden är rörlig och det du tycker idag kanske du inte tycker om några år! Kram och jag ska ha det superduper! Tack för ditt beröm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *