Strumpor- Fråga besvarad 2014-02-28

Hej
Idag har det hänt något märkligt hos mig…I morse när jag kommer ut från toaletten ligger det ett par lite tjockare knästrumpor som är ihop rullade som en boll på dörrmattan. Dammsög innan och det fanns INGET där.

Jag tog upp den och den var lite fuktig. Jag lade tillbaka de i en byrå som jag har i klädgarderoben som är i samma hall. Lådan längst ner har varit lite öppen då den är svår att stänga.
Mitt ex syster kommer och fikar på eftermiddagen…Hon är intresserad av det andliga och vi mediterade lite och tände ett ljus och bad om beskydd.

Frågade om någon var närvarande och vi bad de visa det genom att låta ljuslågan hoppa. Vi tyckte vi fick svar. Sen hoppade lågan även emellan vi frågade så jag undrar om du kan känna efter om vi fick kontakt.
Hon var här förra veckan och då kände hon av att det skulle vara en kvinna här hemma och hon kände röklukt i samband. Pappan till min dotters mamma Waylett gick bort för tre år sedan och hon tyckte bra om mig,,var mycket för min dotter.

Hon rökte,,,jag frågade i eftermiddag om hon var här och fick ja om det nu gick rätt till. Även min mammas man som gått bort var här Kjell och ett par andra.
Jag har skrivit och frågat dig om en tejp som flyttats från min dotters rum till köket och väntar på svar på den… men jag frågade om hon flyttat den och lågan fladdrade som ja. Jag berättade för min kompis om strumpan som legat på hallmattan på morgonen…bad den som gjort det att göra det igen!!! Någon svarade ja… Vi gick efter en stund ut från köket och vad ligger på hallgolvet utanför garderoben? Jo en strumpa och i garderoben den ANDRA strumpan… jag har ett par som legat i lådan ej bundna ihop ocksåå ,legat isär , de låg där!!!!!!!!!!!!

Jag bad i och för sig om det men nu tycker jag det är kusligt. Man blir rädd…. jag sa högt och vänligt att de skall sluta flytta saker och tackade…

Var det rätt av mig?

Har du lust att säga vad du tycker om allt detta?
Mvh Madelaine
Ps jag vill inte vara med om mer saker här hemma…räcker det att säga det till dem?

 

★  Fråga besvarad 2014-02-28

 

Hej igen!

Jag väljer att publicera detta insända mejl då detta du berättar att du upplevt hör samman med de två andra svaren jag gett dig kring :


Tejp- Fråga besvarad 2014-02-28
Kvinna-Fråga besvarad 2014-02-28
Och istället för att svara mer kring detta så låter jag dig fundera kring de två andra svaren efter som jag ändå bara skulle upprepa mig.
Det är din guide som vill lära sig att kommuncera med dig

och jag har gett dig meditations metoden för att kunna fokusera dina sinnen så din guide kan nå dig…

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 Till dig och din guide:

http://www.youtube.com/watch?v=uRfEBd7qB00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *