Upplevelse- Fråga besvarad 2014-02-28

Hej
Nina en arbetskamrat och vän var här hos mig idag och vi skulle se om hon kunde känna av något här hemma. Hon har lärt sig att öppna sig och allt därtill. Kan få till sig bilder och budskap.mm
Vi mediterade och hon förklarade hur det gick till och höll på mig mm….. I slutet när hon stod bakom mig och hade handpåläggning typ och bad mig vakna till och öppna ögonen kände jag (lite innan hon sa åt mig)att det blev tungt att andas och efter några sekunder kändes det som om jag höll på att svimma. Lite lite illamående för en kort stund.
Hon säger att jag börjar öppna mig.

Detta har skett mer sen jag träffat henne.
Är det så?

Varför kände jag mig sån?

Fick jag vara med om något idag?
Ha en fin dag Kram

 Fråga besvarad 2014-02-28

Hej igen!

 Jag väljer att publicera även denna av dina insända mejl till spökwebben ♥ Och jag känner att jag redan besvarat dessa frågor i dina andra insända mejl:

Strumpor- Fråga besvarad 2014-02-28

Tejp- Fråga besvarad 2014-02-28

Kvinna-Fråga besvarad 2014-02-28

Och det jag känner att jag vill tillägga är att du du ska förstå och känna att du redan är en andlig människa och “andlighet” inte kan mätas varken i vackra titlar, diplom, pengar eller upplevda upplevelser på hög. Du är redan en andlig varelse och din själ inom dig vet när det är dags för dig att öppna upp.    T-Å-L-A-M-O-D .

Det är bättre att du hittar din egen metod och ditt egna sätt att uttrycka din andlighet så att du inte påverkas av någon annan som försöker stressa fram något hos dig eller inom dig. Då kommer vi in på detta igen …att vilja så mycket… Men jag uppfattar också att denna vilja att kunna uppleva andliga saker också kommer från att någon,någon gång har fått dig att känna dig ” mindre andlig” och du har satt stämpeln på dig själv att du “inte är en tillräckligt andlig  person” och att dina upplevelser inte är “tillräckligt andliga”…Och detta har fått dig att gärna lyssna mer på andra än…på din egna inre magkänsla.

Kära medmänniska och kvinna…Vem har rätten att få dig att känna dig som om du inte redan är en andlig person och att dina upplevelser som du redan upplever redan är andliga i sig!

Vem kan komma och tala om för dig när du är andlig eller inte?

Ingen kan veta säkert vad som finns i ditt hjärta,i din ande och i din själ! Ingen mer än du själv känner dig själv bäst.  

Våga tro att du är bra som du är och att allt andligt som händer i ditt liv…allt som händer eller inte händer…det finns en mening och orsak bakom allt. Jag kan känna att det är viktigt att du vägrar tillåta! NÅGON  varken  nära vän eller andlig eller spirituell ledare av något slag,  få dig att känna det som att du måste skynda på,eller att dina upplevelser är nonsens eller att det du är inte är tillräckligt och att du måste öppna upp och du måste känna och du måste bli så jäkla speciell …för om du inte har en massa super speciella upplevelser att dela med dig så…är du inte andlig…

Släng allt det där på sop högen och var dig själv och din guide KOMMER att visa dig DIN väg…

Lita till din egna magkänsla!

Lita på ditt eget jag.

Och låt INGEN ANNAN mixa med dina energier eller på något sätt få dig att känna att du måste göra ditt och datt för att bli andlig…det enda som händer är att du blir mentalt och fysiskt sjuk av att någon tvingar upp eller…aktiverar energier eller funktioner i din kropp som DE anser “måste” aktiveras för att du ska “räknas som andlig”…Jag tänker vara extremt hård här…och tydlig. Jag vill verkligen att du försöker vara dig själv och hitta din egen väg…därför att det gör ont i mitt hjärta när jag kan känna att det finns människor runt dig  så kallade “vänner” som utnyttjar den känslan de livnär sig på av att få dig att tro och känna att du inte är tillräckligt andlig. 

Det finns människor,tyvärr, som genom att få andra att känna sig mindre andliga så växer deras egna energi och ego. De mår bra av att få andra att känna att de “behöver dem” för att bli andliga.

Jag säjer bara Bull shit!

Du är bra som du är och var dig själv! Du är redan andlig genom att du andas och lever!

“Freedom is to being You without anyone´s permission”

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 


 

~Life has a way of testing a persons will
Either by having nothing happen at all or
By having everything happen at once…~
-Paulo Coelho-

~♥ ~

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *