Sv: Om din bild!

Hej igen! Det jag menade med din bild, att jag hade sett den förut, måste vara i en sanndröm förut. En av mina "svarta drömmar". Man fick en deja vu upplevelse när man såg din bild för första gången. Det menade jag ju förstås 😀 Dem där händelserna kommer okontrollerat. Man vet inte ens om att man gör sånt där i sömnen. När det gäller den där hästandeliknande figur. Brukar ni höra ibland ljudet av små hovar inne? Den kan nog vara en hästande som tidigare har bott på gården. Har nåt av dina barn intresse av hästar? Försöker bara att reda ut känslorna man får när man ser bilden och fragmentbilder i huvudet 🙂 Linda

Hej Linda! Nej jag vet inte varför det ser ut som en hästliknande figur.Och jag har aldrig hört hästhovar eller liknande klampra och mina barn är fullständigt ointresserade av hästar.Knäppt va. Men å andra sidan togs fotot i det rum som är mest aktivitet i och ingen av oss är där pg av det.Vi brukar halvskämta(men med allvar) att det är andarnas rum och det är dit jag tidigare brukade be dem gå och vänta i, tills jag hade tid(vilket tillslut blev ohållbart)…. Det rummet är konstant kallt och jag har endast en fotölj där.Så länge jag låter det rummet vara får vi vara ifred.Det är stått tomt över tio år nu. Tidigare i historien när kolera härjade användes detta hus som sjukstuga och likbod.Men de flesta har lyckats hitta till andra sidan utom ett några jag stöter på ibland bla nere i källaren.De känner oss väl vid det här laget. Men vad som dök upp på bilden har jag ingen aning om,faktiskt.Kanske är det bara damm?men å andra sidan kanske det inte är så konstigt om jag har både det ena och det andra omkring mig pga det jag gör och är. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.