Svar på er fråga kring silver vagn!

Hej jag vill bars återkoppla på frågan om silver tåget som jG ÅKTE med för många år sen. Marie undrade över vad det va?? det var en sägen (?) om ett tåg som fraktar döda passagerare till en station som heter kymmlinge..(tror jag) läste om det tåget i en bok om sv spök platser… sen var jag även med om denna upplevelse själv när jag steg på tåget.. det e en vanlig t bane vagn i silver som e kopplad till resten av de vanliga gröna tågen.. tror jag hamnade i ngt dåligt den gången och fick ju heller inga svar av dig eftersom du inte ville länka till platsen.. du fick obehag sa du… hoppas jag kunnat förklara lite mer om vad spök tåget e för ngt!! Gla påsk

Hej Lotta! Tack för din information! Den är säkert av intresse för många som undrar över detta och jag blir fortfarande kräkfärdig så fort jag vänder en tanke eller en länk åt det hållet…så jag avstår… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *