Vem är min guide?

Hej Tack för att du svarade på min förra fråga,fast du inte kunnde "se" något. Kan du se vem som är min guide el skyddsänglar?

Hej! Jag vet inte om du läst i inledningen till frågespalten där vi förklarar att vi helst inte svara på direkta frågor om vem som är ens personliga guide då dessa sällan framträder av sig själv och jag inte "tvingar eller drar fram dem". Guider brukar oftast framträda om en person har ett svårlöst problem eller i ett sammanhang då jag verkligen behöver "feedback" och hjälp från även frågeställarens guider för att kunna ge svar i en viktig eller svår fråga. Mitt råd till dig är att du kanske borde söka upp ett medium öga mot öga som kan identifiera dina guider då jag känner att det verkligen är svårt att länka till dig.Det är totalstopp. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *